-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Masaüstü bilgisayarımı formatladım vista kurayım dedim formatı tamamladı bir kullanıcı adı ve resim seçin bölümüne geldim kullanıcı adı yazmaya calısıyorum klavye calısmıyor sadece mause calısıyor.
Nasıl çözebilirim bu sorunu? Klavyeyi cıkarıp taktım olmadı cıkarıp taktım bilgisayarı resetledim yine olmadı acil yardımlarınızı bekliyorum.
Biosa falan girebiliyorum girdim klavye zaten enable yardımları bekliyorum
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnternet Programcısı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CD'de sıkıntı olabilir, başka bir klavye ile deneyiniz. Bu arada en büyük hatayı zaten Vista'yı seçmekle yapmışsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Değiştircem tekrar 1,2 güne idarelik kurdum evde başka klavye yok malesef :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ahmet Tokyüz adlı üyeden alıntı
İdarelikte olsa, 1-2 günlük değil, 1-2 saatliği bile insanı delirtmek için ziyadesiyle yetiyor. Komşun felan varsa bir kaç dakikalığına isteyebilirsin, ama şöyle de bir durum var klavye kaynaklı olduğunu sanmıyorum, Bios'a girip seçeneklere göz atabildiğine göre. Hataları ilk adımdan başlayarak, sona doğru gidersen problem'in kaynağına ulaşabilirsin.
Usb klavye windows acıldıgı zaman otomatik driver kuruyor windows başlamış gibi görünüyor ama driver kuramıyor tam olarak başlamadıgı için bu yüzden calısmıyor sanırım bu saattede komşudan klavye istemeye gidemem sanırım saat olmuş 1 uyuyan var uyanık olan var ne yapıcagımı şaşırdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vistayı silip win 7 felan kurun hocam, vista ço ağır bi işletim sistemi , güvenliğine lafım yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam vistadan bende nefret ediyorum emin olun pc acılmayacak durumdaydı elimde bir tek vista vardı bende onu kurdum D'de yedeklemem gereken dosyalar var bu yüzden böyle yaptım kullanıcı adı yazamıyorum klavye calısmıyor.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vista'yı uzun süre kullanma fırsatım olmadı (neyse ki) ancak yanlış hatırlamıyorsam giriş ekranında ekran klavyesini açabiliyor olmanız gerekiyor. Biraz ekran görüntülerine bakındım da sol altta bir erişilebilirlik seçenekleri butonu var sanırım, buradan açılabiliyor olsa gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Batuhan adlı üyeden alıntı
Vista'yı uzun süre kullanma fırsatım olmadı (neyse ki) ancak yanlış hatırlamıyorsam giriş ekranında ekran klavyesini açabiliyor olmanız gerekiyor. Biraz ekran görüntülerine bakındım da sol altta bir erişilebilirlik seçenekleri butonu var sanırım, buradan açılabiliyor olsa gerek.
Malesef hocam öyle bir buton yok resim seçebiliyoruz isim ve parola bölümü var sadece cok sinir oldum resmen.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Tekrardan format atmayı deneyin, ancak genellikle format atarken eski tarz klavye ve mouse kullanırsanız sorun yaşamazsanız (uçları yeşil ve mor olanlar). USB olanlar driverlarla çalıştığı için bazı modellerde sorun oluyor.
Birde vista fazla stabilize çalışan bir sistem değil, Windows 7 atmayı deneyin bence.
"...bir daha gel, gel samsundan..."