Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Uygulayacağım. Son günlerde Google tüm yazılarımı indexliyor ama hangi başlıkla aratsam ana sayfamı çıkartıyor. Hal böyle olunca da basit kelimelerde bile 300. sayfalarda çıkıyorum ve anasayfa güncellenip son yazılar değiştikçe en altta çıkan sayfalar da yok oluyor. Bununda error logtaki bu sorunlarla bağlantısı olabilir mi acaba? Çünkü sitem özgün içerikli ve sürekli güncelleniyor. Ekstra hiçbir işlemde yapmıyorum. Uzun zamandır bu problemi gidermek için uğraşıyorum.

miharbisukarak sitem wordpress php bilen bir arkadaş var mıdır yardımcı olacak? Temamla ilgili problemler olabileceğini düşünüyorum. Çok uzun zamandır işin içinden çıkamadım. İçerik yazmaktan soğudum resmen günde 3 kaliteli içerik girip zaman harcıyorsunuz ama bu problemler her şeyi baltalıyor. Bir çok webmaster platformunda açmadığım başlık kalmadı kimse yardımcı olamıyor. Php bilen birinin incelemesi şart. Yapılandıırlmış veriler sıfırlandı. Gerekli desteği sağlayacak bir arkadaş var mıdır? Çünkü artık kime danışacağımı bile bilmiyorum.