substantial05 adlı üyeden alıntı
Yorum için teşekkürler hocam.Öncelikle yorum için teşekkürler hocam. Zaman zaman sitenize de uğrarım ve sizin yorum yapmanız beni sevindirdi. Renk uyumları konusunda bi sıkıntı var evet ileriki çalışmalarımda özen gösteririm. Yazı konusuna gelince şuan cufon un mantığını anlamaya çalışıyorum oda bi sonraki çalışmada bitecek gibi bişey.
Altta söylediğim notu yanlış anlamışsınız galiba hocam bu zaten normal çalışan bi site değil sadece elimde bi psd yani görseli olmadığı için ve bunu kimse indirmeyle uğraşmaması için bi hosta attım ve o şekilde gösterdim. Reklamlar da gerçek reklam değil resim olduklarından reklam engelleyiciler engelliyor ve site tam anlamıyla görüntülenemiyor diye öyle bi not eklemek istedim. iyi forumlar.
Benim hatırlatmam size değil, illegal yayın yapan dizi/film site sahiplerineydi. Yoksa siz sadece bir tasarım hazırlamışsınız, tabii bunda hukuki olarak bir sorun yok :) Cufon konusu dışında genel yazı tipleriniz için Google'ın web fonts uygulamasına göz atabilirsiniz. Hem kullanımı kolay, hem de güvencesi Google.
Kolay gelsin.