kero3458
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birbirimizin hevesini kırmayalım herkes birine özenebilir.Benimde tasarımlarına özendiğim kişiler var, keşke şu adam gibi tasarımlar yapabilsem dediğim kişiler var.Özenilen kişi bu tarz konularda kendinin ilham verici olmasına sevinmeli bence eğer benden baktın,yaptın söylemedin, çaldın vb. kelimeleri kullanırsa ona özenen kişinin hevesini kırmış olur bunlara gerek yok hocalarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Graphic & Web Designer
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mustafaafat adlı üyeden alıntı
kardeşim benim yaptığımla senin yaptığının BENZEYEN 2 yanı var biri sidebar diğeri header'daki menülerin altındaki çizgi ben buna ilham derim kopyasını çıkarmak değil
Siz öyle diyorsanız , öyledir. İyi akşamlar.
www.enesaktas.com - Tasarımcının Not Defteri
neler yapmışım? == www.be.net/ensaktas
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Esinlenmek herkesin hakkıdır ve çok doğal bir şeydir. Arkadaşımız evet esinlenmiş ve güzelde bir iş çıkarmış ortaya. Bence iki tasarımda güzel ve iş yapar.
XLifeDesign arkadaşım , tasarımından esinlenilen işler ortaya çıktığında bu tip bir tavır takınmamalısın. Bu senin güzel bir iş yaptığını ortaya çıkarır. Bence mutlu olmalısın. İyi forumlar diliyorum. İki arkadaşa da başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Grafik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yorum için teşekkür ederim hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar yaşça hepinizden büyüğüm ve konuşma şekilleriniz ve takındığınız tavırlar insanı rahatsız ediyor.Birbirlerinize daha saygılı davranmalısınız iyi olan bir şey her zaman kopyalanır veya ilham alınır.Bundan mutlu olmanız gerekirken bir birinize oha,bundan bi cacık olmaz gibi kelimeler kullanmışsınız birisi size bu kelimeleri kullansa ne hissederdiniz.XLifeDesign demişsin ki ben acemi arkadaşlar için videolar çekiyorum öğrenmeleri için,peki senden bir şey öğrenen herkese oha mı diyeceksin ? Yaptığın işler çok başarılı takdir ediyorum fakat tavırın rahatsız edici.
"Gafasına göre takılan adam"