Merhaba, bildiğiniz gibi günümüz teknolojisinde artık kasalı bilgisayarlar oyuncular dışında çok az satın alınan ürünler arasına girmeye başladı, yeni nesilde ise hepsi bir arada bilgisayarlar, yani monitör, klavye ve mausedan oluşan bilgisayarlar yer almakta. All in one bilgisayarlar arasına bir yeni model daha katıldı yeni ASUS ET2221I AiO’un özelliklerine kısaca bir değinelim.

ASUS ET2221I AiO’da Windows 8 işletim sistemi bulunmakta, biliyorsunuz ki Windows 8 Dokunmatik ekranı en verimli şekilde kullanabilen işletim sistemi diyebiliriz. Eğer dokunmatik ekran özelliğine sahip bir bilgisayarınız varsa Windows 8 çok daha eğlenceli, kullanışlı bir hal alıyor. ASUS ET2221I AiO çoklu dokunmatik özelliğine sahip bir bilgisayar. Ekran açısını ayarlayabilmeniz iyi bir özellik olmuş, şu şekilde sabit kalmaktan kurtulabilirsiniz.

ASUS ET2221I AiO’da grafik kartı olarak Nvidia GeForce kullanılmış, yüksek performansa sahip bir ses deneyimi için SonicMaster Premium ses teknolojisiyle birleşmiş. Bu iki özellik bilgisayarda iyi bir film deneyimi, oyun deneyimi sunmaya yeterli diyebiliriz. ASUS ET2221I AiO İşlemci seçimine göre 2 farklı cihaz olarak ayrılmakta, dilerseniz daha ucuz olan i3 işlemci, dilerseniz de biraz daha pahalı olan i5 gücüne sahip işlemci olanı seçebiliyorsunuz.

ASUS ET2221I Dokunmatik All İn One Bilgisayarın diğer özellikleri ise şöyle:

İşlemci Intel® Core™ i3-4130T / i5-4570S
Çipset VPRO teknolojisini destekleyen Intel Q87
İşletim sistemi Windows 8 Pro / Windows 8
Ekran 21.5inç Full HD (1920 x 1080) LED arka aydınlatma
10 parmak kapasitif çoklu dokunmatik (opsiyonel)

Ekran kartı NVIDIA® GeForce® 720M / Intel® HD Graphics 4600
Bellek 16GB’a kadar DDR3 (1600Mhz)
Depolama 2TB’a kadar SATA HDD / 128GB SATA SSD
ASUS Hyper Storage 1TB HDD + 128GB SSD

32GB ASUS WebStorage (üç yıl boyunca ücretsiz)

Optik sürücü Super-multi DVD-RW / Blu-ray Okuyucu
Kablosuz 802.11 a/b/g/n, Bluetooth V4.0
Ses 5W stereo hoparlörler ile ASUS SonicMaster Premium ses teknolojisi
Bağlantı seçenekleri 5 x USB 3.0
HDMI girişi, HDMI çıkışı
mikrofon girişi ve hoparlör çıkışı

Hibrit TV kanal arayıcı (opsiyonel)

VGA çıkışı

RS-232 (COM)

Diğer Çoklu formatta 6-in-1 bellek kartı okuyucu

ALINTIDIR.
http://www.hiperaktifteknoloji.com/asustan-yeni-dokunmatik-all-in-one-bilgisayar.html