-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
proticarete e ticaret siteme ürün ekleticem bana bu konuda yardım eden arkadaslar oldu ve bir cogu işini tam yapmadı yada bana kazık attı ürünleri eklerken gelişi güzel resim cönürlük sıkıntıları olarak eklediler ürün atladılar ve bana bunlar cok sıkıntı yarattı parasal konuda işi aldılar parayı aldılar işi teslim etmediler beni 50 -100 tl fakirletmez bişede katmaz ama kandırılmak belli benim sitemi ürünü eklicem arakdaslar varsa iş tesliminde apralarını alırlar benim kacıcak halim yok pm atın 10 yıllık tlf numaramı verim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Üstad bu açıyla bakmayacaksın, bende bir siteyle iş yaptım ama 10 yıllıkla yerim belli yurdum belliyle olmuyor bu işler.Ben alamadığım paraları toplasam 5.000 TL'nin üzerindedir.Hatta e-ticaret'ten girmişken mevzuya indimal.com'a yaklaşık 800 ürün düzenledim tek kuruş para alamadım..Gidip adamı yamulttum mu ? Hayır onuda yapmadım.Çünkü sözde adaletin olduğu bir ülkede yaşıyoruz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bizim bu takım ayaklarda işimiz yok emege saygımız vardır bize inan gelsin yoksa benim calısanlara yaptırıcam bu işi sadece zaman kaybı oldugu için ögrenci vs arkdaslara veriyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Maalesef piyasada yamuk adam çok bu konu ile daha iyi anladım.
Hem iş veren hem iş yapan tarafından yana sıkıntılar olması cok Uzucu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizlere bişe diyemicem ama buna eminim her cesit insanı iş hayatında görüyorum allahıma sükür bu günlerimde güzel bir ekibim iyi bir iş potansiyelim var isteyen yapar işine gelmeyen yorum bile yapmasın ;) gerek yok cünkü yorum yaılmasına yorum yapan arkadasların demekki cok bos zamanı var :)