kimyaci adlı üyeden alıntı

Kampanya linkleri script şeklinde değil.Bu linkleri nasıl foruma eklememiz gerektiği ile ilgili bir açıklama göremedim.Bir örnek verilmelidir.
Ayrıca sitem için popup onayı verildi.Bu linki forumuma ekledim.Ama Banner ve splash onayı henüz verilmedi.
Kısacası siteme yazdığım nedenlerden dolayı sadece popup kodunu ekleyebildim.Popup kodunu ekledim ama şu ana kadar ben bir popup göremedim.Fakat istatistiklere baktığım zaman bir sayım var.Sitem de popup'a ait bir görsel görünmemesi normalmidir?

Popup tıklama ile açılmakta. Bununla ilgili yaşanılan bir sorun var ise destek bölümünden bizimle iletişime geçiniz. Diğer başvuru yaptığınız reklam modelleri şu an için aktif hale getirilmedi. CPC için yılbaşına kadar çalışmalarımız sürecek. Yılbaşı itibari ile umuyoruz ki CPC için onay işlemlerine başlarız.

Dilerseniz mobil trafik kodunu da kullanabilirsiniz. Bu alanda yüksek kazanç elde eden üyelerimiz bulunmakta.

Kampanya linkleri ise Kampanya Göselleri ile kullanılacak. Fakat şu an Kampanya Görsellerini hazırlamış değiliz. Yakın zamanda hizmete sunacağız.