-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar, ben Orjinal olmayan Windows 8 Aldım şimdi diyeceksin orjinal al filan, Ama uğraşmak istemedim her neyse.
O CD ile Masaüstü bilgisayarıma format attım, fakat Laptop' um CD yi okumuyor, Biosdan CD seçiyorum filan ama Bir Tuşa basın yazısı gelmiyor, ama masaüstüne takınca gözüküyor bunun nedeni nedir, nasıl çözebilirim ?
Laptop başka cdleri okuyor, Win7 v.b ama win8 okumadı. Daha önce USB ile win8 kurmuştum yine ama win7 yaptım şuan win 8 yapamıyorum cd ile..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam bios menüsüne girerek bilgisayar açılırken ilk önce cd okuması için ayar yapmanız gerekiyor. Oraya bi bakar mısınız? daha önce yaptım demişsiniz fakat sonrasında değiştirdiyseniz o yüzden cdyi görmüyor olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam olmazsa flaş bellek ile format atmayı denesen. Bazen cdde veya dvd okuyucuda da sıkında olabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
tabiki hocam dosyaları flaş belleğe yazdıracaksın iso dosyası ise iso dosyalarını flaş belleğe atan programlar var onu kullanabilirsin. işin bittikten sonra biçimlendirerek tekar kullanabilirsin. ben defalarca yaptım bi sıkıntı olmadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ozmaman netten indirip flash belleğe atıp deniyim.