newcoder23 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben sadecece sizin bir konuda düşünmenizi sağlamak amacıyla sizinle birşeyler paylaşmak istiyorum. Sakın yanlış anlamayın partici veya cemaatici değilim. Çünkü lider ve türkiye için birşeylerden fedakarlık edecek adam gibi adam göremiyorum. [COLOR=Blue]Konuya gelince;
Fethullah Gülen cemaatcilerine ve onun tarafındakilere soruyorum.
Dinimizde Faiz Harammı Arkadaşlar ? = Hemde çok büyük bir haram.
Fethullah Gülenin bankaları varmı ? = Var hemde çok.
Bankalar nasıl geçinir? = Faizle geçinir tabikide.
Peki Fethullah Gülen Çok Büyük bir din adamı olduğunu iddia ediyor. Bu durum Kuran-ı Kerim'deki ayetlerle çelişkili kalmıyormu.[/COLOR]
[COLOR=SeaGreen]Size bunun bir örneklemesini daha veriyim. Birçok örnekte verebilirim fakat yazıyı kısa tutmak istiyorum.
-Torpille biryere girmek ve oradan kazandığınız para ömür boyu haramdır. Araştırın lütfen.
-Fethullah gülen bu şekilde devlete birçok öğrenci ve kendi adamlarını yerleştirmiyormu ?
-Yerleştiriyor. En büyük olayda Kpss de dönüyor. Bu söylediklerimi bilmeyende yoktur.
- Bu zamana kadar da zaten polis teşkilatına birçok adam yerleştirmişti. Ne zaman Akp ve Cemaat düşman oldular 2 side ellerindeki kozları kullanmaya başladı. Yani bu adamların her işi çıkar üzerine kurulmuş bir düzen.
Onun için size tavsiyem. Dinimizi En büyük Rehber olan Kuran-ı Kerim'den öğrenin ve En büyük Önderiniz Allah ve onun elçisi Hz. Muhammed (sav) olsun. Kendinize helede böyle bir devirde başka bir lider arayışı içine girmeyin. Ben her müslümanım diyenede inanmayın.[/COLOR]
[COLOR=Purple]Unutmayınki ;
El Kaide Terör örgütüde müslümanlar için canını veren bir örgüt olarak tanıtır ama bir terör örgütüdür.
Nedenmi ;
- Müslüman bir kişi müslüman kişinin veya masum bir kişinin canına kast edemez. Edersede müslümanlık hükmünü yerine getirmiş olmaz.
-Ayrıca bu terör örgütü türkiye dahil müslüman ülkelerde bomba patlatmadımı ?
Herkes aklını kullansın arkadaşlar. Hiçbir zaman sabit görüşlü olmayın. Şu parti ne yaparsa yapsın ben oana oy vericem demeyin. Gerçekten vatanını sevenlere ve görevini en iyi yapan kişilere oy verin...[/COLOR]
Güzel bir çözümleme olmuş, ellerine sağlık hocam. Bu ülkede insanlar o parti, bu parti demeden olaylara objektif yaklaştığı gün bu ülke çok farklı yerlerde olacaktır.