WordPress'in kendine ait bir üyelik sistemi zaten mevcut, sadece panelden İsteyen herkes kayıt olabilsin kutucuğunu işaretlemen gerekiyor.
Kullanıcılar site.com/wp-login.php?action=register adresini kullanarak kayıt olabilirler, giriş yapmaları içinse site.com/wp-login.php adresine yönlendirebilirsin. Bu linkleri sitene ekleyeceğin Kayıt Ol & Giriş Yap butonlarına ekleyebileceğin gibi zM Ajax Login & Register benzeri eklentiler kullanabilirsin.
Ek Olarak: Son sorunu gözden kaçırmışım;
Yazı gönderimini front-end üzerinden yapabilmek için kullanabileceğin bir çok yöntem var ancak sanırım en kolay yolu WP User Frontend eklentisini kullanmak. Biraz önce araştırırken keşfettim bu eklentiyi, o yüzden deneme fırsatım olmadı ancak işini görecektir.
Kullanıcılar site.com/wp-login.php?action=register adresini kullanarak kayıt olabilirler, giriş yapmaları içinse site.com/wp-login.php adresine yönlendirebilirsin. Bu linkleri sitene ekleyeceğin Kayıt Ol & Giriş Yap butonlarına ekleyebileceğin gibi zM Ajax Login & Register benzeri eklentiler kullanabilirsin.
Ek Olarak: Son sorunu gözden kaçırmışım;
Yazı gönderimini front-end üzerinden yapabilmek için kullanabileceğin bir çok yöntem var ancak sanırım en kolay yolu WP User Frontend eklentisini kullanmak. Biraz önce araştırırken keşfettim bu eklentiyi, o yüzden deneme fırsatım olmadı ancak işini görecektir.
Cevabın için teşekkür ederim. Fakat ben admin sayfasına yönlendirerek yapabilirim.Benim asıl istediğim sitenin kendi ara yüzünde çıkacak bir sayfa istiyorum yanı admin paneliyle hiç işim olmayacak üye ol dediğimde sitenin herhangi bir sayfasıymış gibi açılacak ve giriş formu gelecek. Kayıt için ve konu paylaşımı içinde aynı şey geçerli tam olarak istediğim bu