Dün aksam bu tarz bir konu açtım güzel ve amacı olan sosyal
Sorumluluk projesi malum aramızda iyi işler yapabilen yardımsever ve bir amaca hizmet verip işin bir tarafından tutabilecek birileri vardır diye düşündüm ama daha ne gelen var ne giden
toplum olarak böyle olmuşuz topluma yardım edebileceğimiz imkan var iken aman deyip gülüp geçiyoruz ama yarın öbür gün canımız yandığında aklımız yerine geliyor.
Sorumluluk projesi malum aramızda iyi işler yapabilen yardımsever ve bir amaca hizmet verip işin bir tarafından tutabilecek birileri vardır diye düşündüm ama daha ne gelen var ne giden
toplum olarak böyle olmuşuz topluma yardım edebileceğimiz imkan var iken aman deyip gülüp geçiyoruz ama yarın öbür gün canımız yandığında aklımız yerine geliyor.
Değerli erman konuyu görmedim, ancak görmüş olsaydım en azından fikirlerimi ve elimden gelen bir şey olursa elimden geleni yapmak için gayret gösterirdim, ne yazıkki kısıtlı zamanlarda foruma girebiliyorum olabildiğince yardımcı olabileceğim konularda insanlara yardım olmak ve paylaşımlarda bulunarak en azından bir kaç kişinin sorununu çözerek faydalı olmaya çalışıyorum. Burda bulunma amacım diğer doslarımız gibi sadece "İşe Yaramak" faydalı olmak bunun dışında farklı bir amaç düşünmüyorum. Maddiyatı hiç düşünmedim, maneviyat daha ağır basıyor sanırım. Dilerim herkez olumsuzlukları yaşamadan destek olmayı öğrenir ve gereken özeni gsterir.