panteist adlı üyeden alıntı

Niye ki?:
Çünkü dünyanın en iyisi de olsa (mesela microsoft dünya yazılım devi) yazılıma garanti verilmez. mesela micrisoft şirketi hiç bir dönem asla çökmez gibi bir garanti vermedi windows işletim sistemi için. mesela apple bilgisayarlara virüs girmiyor. buna rağmen garanti vermiyor.

yani her zaman sorun olur yazılım işlerinde. en güçlü yazılım dillerinde bile hata ayıklama kipleri önemli yer teşkil eder. :)

kısacası domain de sorun varsa başka domain ile yoluna devam edersein (başka bir firrmadan alınmış alternatif bir domain ile)
hostta sorun varsa hemen yeni bir host alırsın. ve yedeklerden verilerini yükleyip devam edersin. ama domain+host bir aradaysa ve yedeğin de yoksa yuttun hapı.

Ek Olarak: Bir de google translator kullanarak live chat bölümünden dersini aanlat. ve o konuşma sırasında kimlik ve banka kartı fotoğraflarını canlı canlı çek gönder. sorunun 5 dakka da çözülür. yabancı dilin varsa telefonla iletişim kur. o da olmadı tutmadı yetmedi ise durumu açıklayacak açık bir metin ile belgeleri aynı mail içinde açıkla ve gönder. üyelik mailinden gönder ve üye olduğun mail adresini belirt. mümkünse açık olan bir ticket mailine cevaben yaz.


Live chat'ten 2 gün önce konustum. kredi kart fotosu attım beklemede kalın dediler ertesi gün mail geldi kimlik fotosu da istediler onuda attım. Cevap gelmedi. Dün geldi işte diyolar yok mahalleni yok şehrin adını yaz. yazdm cevap yok hala