Yine webmaster forumlarında fos isyanlar başladı.Neymiş efendim ? google mehmet akif ersoyun 140. yıl dönümünü şey etmemiş,ama yandex yapmış.Neymiş fermuarın icadı mehmetin akif ersoyun 140. yıl dönümünden daha mı öneyliymiş ? Önemli tabi.Elin amerikalısı ne yapsın senin milli marşını yazan adamı,ne yapsın senin marşını,senin değerlerini.Sen hiç onların milli değerlerini araştırdın mı? marşlarını hiç okudun mu ? Yok,biz diğer milletleri sallamayız,ama bizim marşımızı yazan adamın 140. yıl dönümü kutlanacak!



ha birde neymiş yandex adammış.Niye ? 140. yıl dönümü kutlamış,ulan tabi kutlayacak.Onuda yapmazsa ne yapacak bu yandex ? Ha yok bizim için google önemli,o kutlayacak.



Şöyle bitirelim;

bu bizim insanımız,google hiçbirşeyimizi önemsemese bile google kullanmaktan vazgeçmez.

Yazının son kısmı argo içerikden dolayı yazıya eklenmemiştir.

Kaynak: BlogOnur




Kurşun Kalem adlı üyeden alıntı

Şu yandex ile google'ın yaptıklarını ya da yapmadıklarını tartışan kişilerin kaç tanesi kendi sitesinde M.Akif Ersoy adına bir atraksiyonda bulundu? Hangisinin ezberinde şairimizin doğum günü saklı? Ya da kaç tanesi, M.Akif Ersoy'un yazdığı İstiklal Marşı'nın ilk kıtasındaki duyguyla ülkesine hizmet etmiş, ediyor? Lafla, şovenistlikle, şekilcilikle mi oluyor insan sevgisi? Google Yandex bizim kutsalımız için ne yapmış diye tartışacağınıza, siz kendiniz, değerleriniz, kutsallarınız için ne yapıyorsunuz, önce bir onu düşünün...


can19 adlı üyeden alıntı

Saçma işler itirazı olan arama motoru açsın hergün birşey koyarsın :D


OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Cesaretin için kutluyorum seni, bazı konularda dobra olmak zordur. Bunlar bana göre gerçek ama şimdi birçok üye sana tavır alacak... Konu hakkında haklısın, bizim milli değerlerimiz elin yabancısını ilgilendirmiyor. Ama tüm dünyayı ilgilendiren bir konuyu ciddiye almıyorlarsa o zaman sıkıntı var. Ayrıca Yandex'in tamamen çıkar amaçlı milli değerlerimiz üzerine oynadığını düşünüyorum. Yoksa ülkemiz hakkında hiçbir bilgiye sahip olmayan adamın gelip, ülkemiz üzerinden kendi cirosunu büyütmesinin mantıklı bir açıklaması olamaz.