Murat Can adlı üyeden alıntı

Bu konuyu açan arkadaşa soruyorum siz kaç yaşındasınız acaba ? şu yazdığınız mesajı bir tekrardan gözden geçirebilecekmisiniz ? sen ki bir Türk vatandaşı olarak fermuarı bile İstiklal Marşını yazan şahsiyetten üstün görüyorsan yazıklar olsun ki sana çünkü bu ülkeyi düşürebilecek en alt seviyeye indirmişsin.

Diğer bir konuya gelecek olursak FORUMDA BİR SÜRÜ KOYUN VAR derken sen bu forumun üyelerine hakaret etmiş oluyorsun gerekli bildirimi moderatörlere yaptım umarım gerekeni yaparlar.

Şöyle bitirmek istiyorum Google sevdalısı seni ;) Yandex 2. yaşında 1.5 milyon ziyaretçiye ulaştı eminim 1-2 veya 2-3 sene sonra hak ettiği yerlere gelecektir sürekli kendini geliştirdikleri için sürekli takipçi kitlelerini artırıyorlar.

Tabi siz Google sevdalısı olduğunuz için bazı gerçekleri görmüyorsunuz kendi gözlüğünüzden görmek istiyorsunuz hadi iyi çalışmalar.



Siz yazıyı tekrar okuyun,fakat bu sefer düşünerek okuyun.Ben bizim değelerimizin bizim için önemini ve diğer milletler için öneminden bahsettim.Fermuarın icadı evrensel olarak düşündüğümüzde mehmet akifin 140. yıl döneminden daha önemli.Bu senin değer verdiğin bi husus.Google her milletin önemli insanı için birşeyler yaparsa ohoo..Senin milletinin değerlerini yandex kutlayacak google değil,yandex'in hak ettiği yer beni ilgilendirmez.Yandex hakkında fikrim,bizimkilerin google'dan üstün tutması,google ile böyle öznel konuları karşılaştırması.Ben google sevdalısı vs değilim,ayrıca ";)" şu işareti bana kullanma.Yandex'i de severim,google'da severim.Ne hoş yandex 2 ayda bilmem ne kadar ne yapmış,iyi güzel kazansın sonuçta turklere yaptığı şeyler var,ama google ulusal,bugün afrikanın önemli adamının 10. yılı olur,aynı gün başkasının birşeyi ölür.