Merhabalar,
Bir süredir üzerinde çalıştığımız monitör sitesi nihayet bitti. İlk başlarda kendim için açacaktım fakat açmışken herkes yararlansın dedim ve sistemi dahada geliştirdim.
Sadece domain değil direk ip ' de eklemeniz mümkün. Bu sayede oyun sunucuları vs. eklenebilir. Port'ta bir sınır yok istediğiniz portu belirtebilirsiniz. Eklediğiniz hizmetler her kapandığında mail ile bildirileceksiniz. Gold üye olduğunuz takdirde sms bildirimleride alabileceksiniz. Ayrıca grafik sistemi ile gün içerisinde hangi aralıklarda siteniz kapanmış veya sene içerisinde hangi ay toplam kaç kere kapanmış gibi istatistikleri görebilirsiniz.
Hizmetleriniz sadece kapandığında değil tekrar online olduklarındada bildirdim alıyorsunuz.
Siteleriniz her dakika otomatik kontrol edilmektedir. Eğerki siteniz kapanmış ise hemen bildirilirsiniz.
Peki bu sistem ne işe yarar ?
Sitelerinizi, sunucularınızı anlık olarak takip eden monitör servisidir. Hizmetleriniz kapandığında anında email ve sms ile haberdar edilirsiniz.
Sistem nasıl işler ?
Siz sadece sitelerinizi eklersiniz. Gerisini PortStatus halleder. İlgili hizmetleriniz kapandığında sms ve email ile haberdar olursunuz.
Rapor Sistemi
Eklediğiniz domainlerin veya ip'lerin yanındaki rapor sekmesine bastığınızda grafikte o hizmetin raporunu görürsünüz. Bu sayede istediğiniz her hizmet için rapor alabilmeniz mümkün.
SMS Bildirimleri
Gold üye olmanız durumunda her kapanıp, açılmada sms bildirimleride alıcaksınız.
Domain Neden İngilizce?
Bir süre test ettikten sonra ana dil ingilizce olmak üzere birden çok dilde yayın yapılacak o sebeple.
Normal Üyelik Ve Gold Üyelik Farkı
Aralarındaki tek fark; gold üyelerin sms olarak bildirim alması. Başka bir kısıtlama, farklılık yok.
Gold Üye Olmak
Şuan için site üzerinden gold üye olma şansınız yok. Şimdilik sadece ben yapıyorum gold üyeleri. Eğerki gold üye olmak isterseniz pm atmanız yeterli. Bu sayede sms alarak sitelerinizden anında haberdar olursunuz. Gold üyelik aylık ücreti 10 TL ' dir. SMS sınırlaması yoktur, sınırsız sms alabilirsiniz.
Hemen üye olun ve deneyin :)
www.portstatus.com