Özgün konudan kasıt ne ? peki yani benim yaptığım ordan bilgi alıyorum sonra onları kendi kelimelerimle değiştiriyorum.
Örneğin :
(Benim Yazdığım)
En sevdiğiniz şarkıyla melodiyle uyanmanız için alarm sesini değiştirebilme
Bir alarmdan daha fazlası
Hava durumunu anlık olarak görün hazırlıksız yakalanmayın
Ana ekranınız için saat widgetlarını kullanın.
Komodin modu sayesinde cihazınızı başucu saati haline getirin.
Arka plan moduyla uygulama çalışmasa bile alarm çalar.
Karartma modu sayesinde gece saati kontrol etmek için telefonu açtığınızda telefonun ışığı gözünüzü almasın.

Alıntının yapıldığı yer
• Alarmlı Saat: en sevdiğiniz şarkıyla uyanın
• Hava durumu bilgileri: yerel hava durumunu ve hava koşullarını canlı kontrol edin
• Tasarımcı saatleri: çeşitli şık saat şekillerinin keyfini çıkarın
• Güzel saat araç-gereçleri: Ana Ekranınız üzerinde saati k•ontrol edin
• Zaman Ayarlı Saat: rahatlatıcı melodilerle ya da beyaz gürültüyle uykuya dalın
• Komodin modu: cihazınızı mükemmel bir başucu saatine dönüştürün
• Portre ve manzara modu: saat her iki ortamda da mükemmel çalışır
• Çoklu alarm desteği: asla uyuyakalmayacaksınız ya da önemli bir etkinliği kaçırmayacaksınız!
• Arka plan alarm desteği: uygulama çalışmadığında dahi alarm çalar
• Ana ekran üzerindeki kısa yollar: zaman ayarlı saate ve alarmlara kolay erişin
• Karartma özelliği: iyi bir uykunun sonunda sizi köre çevirmemesi için ekranın parlaklığını değiştirin

Ek Olarak:

RadiKaL adlı üyeden alıntı

Dün editorumle bir cümleyi kopyaladı diye kavga ettim adsenseden kazanmak istiyorsan özgün ol

Saolun yorumlarınız için fakat her konuda özgün olmak da biraz zor çünkü her konuda bilgi sahibi olamam benim yaptığım şu uygulama hakkında önce bir yerden bilgi sahibi oluyorum okuyup sonra o okuduklarımı kendi cümlelerimle yorumluyorum bu özgün olmuyor mu ? Şimdi