Merhaba Arkadaşlar,

İnternetin hızına yetişmek artık mümkün değil. Şimdilerde bir Picinst çılgınlığıdır almış başını gidiyor. Peki bu Picinst nedir? Ne işe yarar? Gelin biraz bu konuyu inceleyelim.

Picinst kısaca anlatmak gerekirse bir resim imleme sitesidir. fakat özellikleri bunlarla sınırlı değil aynı zamanda içinde bir çok özelliği bir arada sunar size

1- Picinst sitesinde kendinize ait veya firmanıza ait grup sayfası kurabiliyorsunuz Facebook tarzında bu özellik firmalar için büyük bir fırsat ürünlerini tanıtmak açısından

2- Picinst Hashtag özelliği sayesinde eklediğiniz konuların daha çabuk bulunmasını sağlıyor. Bu özelliği kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

3- Picinst Star özelliği sayesinde Facebook, Twitter, Instagram gibi sitelerde gördüğümüz sayfa doğrulamasını kulanıyor. Bu özelliği cazip kılan bir şey daha var belli bir sayının üzerinde paylaşım yapan kişilerde bu özelliğe sahip oluyorlar.

4 Picinst aynı zamanda üyelerine kendi ifade etmeleri açısından oldukca geniş 10.000 karakter sınırı konulmuş yani blog olarak kullanabilirsiniz.

Kısaca Picinst'i özetlemek gerekirse 4 büyük siteyi tek bir çatı altında toplamayı başarmış.