-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Kendimi geliştirmek adına bir kurumsal web sitesi scripti yazıyorum genel olarak script bitti sizce sitenin tasarımı nasıl?
http://demo.ismailcakir.net/firma/
1 kişi bu mesajı beğendi.
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
üst kısımda ki renk çubuğu olmasa daha iyi olurmuş,sayfa geçişlerinde yüklemeyi gösteren üst kısımda ki çubuğu beğendim.Bende kullanmaya çalıştım ama bende çalışmadı.her neyse.
Sana önerim,sanıyorum ki sen direk kodlayarak temayı oluşturuyorsun.Önce çiz,photoshop üzerinden materyaller ile vs önce çiz daha sonra onu kod'a dök.Emin ol daha güzel şeyler çıkacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
JackkerL adlı üyeden alıntı
üst kısımda ki renk çubuğu olmasa daha iyi olurmuş,sayfa geçişlerinde yüklemeyi gösteren üst kısımda ki çubuğu beğendim.Bende kullanmaya çalıştım ama bende çalışmadı.her neyse.
Sana önerim,sanıyorum ki sen direk kodlayarak temayı oluşturuyorsun.Önce çiz,photoshop üzerinden materyaller ile vs önce çiz daha sonra onu kod'a dök.Emin ol daha güzel şeyler çıkacak.
Direk kodlayarak temayı oluşturuyorum evet :) photoshopla uğraşmayı nefret etme derecesinde sevmiyorum desem yeri var haklısın herkes o şekilde öneriyor fakat bilgim yok biraz ağır kalıyorum diye uğraşmıyorum :)
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Şöyle bir tasarım yapabiliyor olsaydım, şu anda evim, arabam vardı şu öğrenci halimle. Tasarım yapamadığım için kaç projeden vazgeçtiğimi ben bile hatırlamıyorum artık. Tebrik ederim.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ibolac adlı üyeden alıntı
Şöyle bir tasarım yapabiliyor olsaydım, şu anda evim, arabam vardı şu öğrenci halimle. Tasarım yapamadığım için kaç projeden vazgeçtiğimi ben bile hatırlamıyorum artık. Tebrik ederim.
Ek Olarak: Şöyle bir tasarım yapabiliyor olsaydım, şu anda evim, arabam vardı şu öğrenci halimle. Tasarım yapamadığım için kaç projeden vazgeçtiğimi ben bile hatırlamıyorum artık. Tebrik ederim.
Staj yaptığım yerdeki abilerim tasarımı kötü bulmuştu açıkçası böyle olumlu yorum alınca şaşırdım :) inşallah samimi yorum yapıyorsunuzdur :)
Ek Olarak:
JackkerL adlı üyeden alıntı
En azından şöyle yap,mesela kodlar gibi tasarla,yani ustaca bir tasarım yapma,temel olarak çiz,çünkü kodlarken belli bir rotan olmuyor,sonradan aklına birşey geliyor kod düzenini bozmak zorunda kalabiliyorsun vs vs.Eğer biraz alışırsan kodlamayı bırakıp sadece çizersin bile :)
Birçok arkadaş sadece çiziyor -çizmeye çalışıyor- öndesin anlayacağın :)
Çizmeyi inan bende çok denedim fakat usta bir şekilde çizim yapamıyorum ama dediğinizi şuan yapıyorum kodlamalarımı yaparken geleceği düşünüyorum örneğin kirmizi.css oluşturarak kodladım bunu ileride farklı renklerini sunacağımı düşünerek :)
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hucukii adlı üyeden alıntı
Staj yaptığım yerdeki abilerim tasarımı kötü bulmuştu açıkçası böyle olumlu yorum alınca şaşırdım :) inşallah samimi yorum yapıyorsunuzdur :)
Tasarımın iyiliği kötülüğü olarak yorum yapmadım aslında. Yani en azından bir şablon çıkartıp tasarım yapabilecek kadar bir şeyler yapabilmişsin anlamında söyledim. Tasarım masrafları olduğundan dolayı yazıp satışa sunacağım, kendime özel hazırlayacağım projelerden vazgeçtim, onu demek istemiştim yani :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ibolac adlı üyeden alıntı
Tasarımın iyiliği kötülüğü olarak yorum yapmadım aslında. Yani en azından bir şablon çıkartıp tasarım yapabilecek kadar bir şeyler yapabilmişsin anlamında söyledim. Tasarım masrafları olduğundan dolayı yazıp satışa sunacağım, kendime özel hazırlayacağım projelerden vazgeçtim, onu demek istemiştim yani :)
Olsun tasarıma kötü demediniz gene :D :D
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Aynen tasarım bence kötü değil, sade ve güzel olmuş. Tabii bu yorumun tasarımdan hiç anlamayan birinden geldiğinide unutma derim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SQL İnjection açıklarınız var dikkat etmeniz gerekmekte.