fullindirfilm adlı üyeden alıntı

peki bazı arkadaşlar var yani üst yönetici falan değil ama yinede kazanıyoruz diyolar o nasıl oluyor peki

Kesinlikle inanma. Benim arkadaşlarım bu sistemin içinde kullanılıyorlar.
bir kaç arkadaşıyla milleti kullanarak para kazanmak adına bu sisteme üye olmuş ardından bir arkadaşınıda bu sisteme üye yapıyor onunla anlaşıyor ben baş yönetici sende yardımcımsın.

önce çevresindekileri sonra ilçedekileri üye yapıyor . üye yaptıklarıda başkalarını üye yapıyor derken bine yakın alt üyeciği oluyor. bunlardan belirli bir komistyon alıyor ancak inan bana aldığı para verdiği emeğin yanında hiç.

çocuk ilk üye olduğunda ilk 6 ay anca yatırdığı parayı zar zor amorti edebildi... düşün 6 ayda okadae emek ve 1000 lira. ben günde 350-400 lira kazanıyorum adsenseden..

KESİNLİKLE İNANMA MAKBUZ DEKONT RESMİ BELGE GÖSTERSELER DAHİ İNANMA..

bu işe ilk başlayan kesinlikle hiçbirşey kazanamaz.

Ek Olarak:

fupe adlı üyeden alıntı

senin kurduğun wordpressten farkı yok. ulan ben kendi site builder sistemimi yazdım pazarlamayı düşünüyorum, bu hergeleler böyle para tuzakları icat etmişler. bizim işlerin de güvenirliği sarsılıyor.

hocam bırtak bunları. bunların hostingle sağdan soldan alakaları yok asıl amaç hosting adı altında üyelik satmak. hostingi aralarında kullanan yok.