1. Reklamlarımı Lol oynayan veya goglede lol ile arama yapan kişilere yonelik göstermek istiyorum. (Bu mümkün mü ?)

Elbette mümkün; Google arama sayfası reklamları için hedeflemeni istediğin anahtar kelimeler olarak seçersin, sadece o kelimeleri aratanlara reklamların gösterilir.
Google içerik sitelerinde de hem bu anahtar kelimelerin geçtiği sayfalar ile yine hedeflemek istediğin Adsense yayınlayan siteleri tek tek ekleyebilirsin.
Tabi anahatar kelime eklerken dikkat etmen gereken özellikler var şurdan biraz detay alabilirsin: Adwords Kelime Ekleme

2. Geri dönüşleri nasıl olur. ( Yılbaşında oyuna E-pin dağıtacağız Onunla ilgili bir reklam olacak.)

Çok net birşey söylemek doğru olmaz, hazırlayacağın yazı ve banner reklamlarında bu e-pin ile ilgili bilgi verip daha ilgi çekici yapabilirsin, reklam hazırlarken birden çok alternatif hazırlayıp performansını değerlendirebilirsin.

3. Ücretlendirme seçenekleri neler ve hangisi avantajlı.

Google Arama sayfası için Tıklama Başına Ödeme, Google İçerik için hem Tıklama Başına Ödeme hem de Bin Gösterim Başına Ödeme seçeneklerini kullanabilirsin. Günlük ne kadar bütçe vereceğin, her bir reklam grubu ve kelime için ne kadar maks. tıklama başı maliyet vereceğin tamamen sana kalmış, her bir tıklamaya maks. ne kadar ödemek istersen ona göre düzenleyebilirsin.

4. Eklenen siteler onay sürecinden geçiyormuş.

Tabi ki her Adwords kampanyasına eklenen her reklam onay sürecinden geçmektedir, belli kelimelerin kullanılmasının yasak olduğu gibi websiteleri de Google politikalarına aykırı ise hiç bir şekilde onaylanmaz. Bunlar ile ilgil kuralları buradan inceleyip siten hakkında karara varabilirsin.

Herhangi başka sorun olursa yanıtlamaya çalışabilirim.