-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar ne zamandır
Knight Online oynamasam da oyunda ki güncellemeleri yakından takip ediyorum. Client görünümden tutun skill bara kadar herşey değişmiş oyunda. Koxp yüzüne kaybettiği oyuncu kaybını saçma sapan güncellemelerle kazanmayı planlayan bir şirkete devredilen Knight Online'nin yeni çılgın fikri "
Kurian ve Portu"
Skillerine şöyle bakacak olursak warior ve priest karışımı bir class bir tutam da mage skilleri yerleştirilmiş. Priest gibi heal atabiliyor , warior gibi tanklayıp sağlam hasar verebiliyor , mage gibi stunlayabiliyor. En çok beğendiğim 2 özelliği 15 metreden seçilen rakibe descent olup stunlamalası ve pata küte dalması :)
Devil adlı skill tablosunda priestin heal ve debuff skillerinin serpiştirilmiş hali , atack ve defansda ki skillerde anam babam wariorun skillerinden oluşuyor. Kurian ve Portu karakterlerini kasmanız için önerim priest skilleriyle kasmanızdır. Hem partinizi desteklersiniz hemde kolay kasılırsınız. Ama ben aksiyonu severim diyorsanız atack+defans oynamanızı tavsiye ederim. Sırf şu karakteri iyice tanıya bilmek için 60 level kasıp master açacağım o zaman tekrardan bir inceleme ile karşınızda olacağım. Şimdilik benden bu kadar :)
Kaynak
Knight Online’ın yeni karakterleri “Kurian ve Portu”
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İyice saçmalamışlar oyunu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Skillerine şöyle bakacak olursak warior ve priest karışımı bir class bir tutam da mage skilleri yerleştirilmiş. Priest gibi heal atabiliyor , warior gibi tanklayıp sağlam hasar verebiliyor , mage gibi stunlayabiliyor. En çok beğendiğim 2 özelliği 15 metreden seçilen rakibe descent olup stunlamalası ve pata küte dalması
Oyuna tekrar lhi çekmek istedikleri o kadar belli ki ne kadar orantısız bir karakter ortaya koyduklarına aldırmıyorlar bile. 5-6 sene önce çok daha güzeldi oyun, çok bozdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
User çekmek için oyunu iyice batırdılar. KO ilk çıktığında 000000 ile oynadığım zamanları bilirim. O zamanların geri geleceğini bilsem hemen şimdi başlarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Batuhan adlı üyeden alıntı
Oyuna tekrar lhi çekmek istedikleri o kadar belli ki ne kadar orantısız bir karakter ortaya koyduklarına aldırmıyorlar bile. 5-6 sene önce çok daha güzeldi oyun, çok bozdu.
Roycolt adlı üyeden alıntı
User çekmek için oyunu iyice batırdılar. KO ilk çıktığında 000000 ile oynadığım zamanları bilirim. O zamanların geri geleceğini bilsem hemen şimdi başlarım.
Aynen bizler old player olduğumuz için pek hoş karşılamıyoruz bu tarz değişimleri ben krowaz itemler çıktığında oyundan tamamen soğuma noktasına geldim , zero,uzk,dedex ve daha niceleriyle pk atma şansını yakaladım çok zevkli zamanlardı , ntt game'in ilk piyasa atıldığı zaman tüm eski oyuncular geldiler beraber yine oynadık güzel zaman geçirdik ve orada da koxp çıkınca ben bıraktım duyumlarıma göre zero halen oyuna devam ediyormuş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Eskiden çok güzeldi gerçekten, pk'lar olsun partylerdeki exp kasma samimiyeti olsun oyunun sadeligi açısından gerçekten 4 yıl boyunca oynamıştım bu oyunu. Daha sonra krowaz itemler geldi üstüne chaos geldi kanatlar falan geldi hayır ko gibi kökeni olan bir oyuna bunlar yakışmıyor. Herkes eski ko'yu istedigi için pvp serverlerde oynamaya başladılar.
R.I.P Knight Online :P
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Eskisi gibi oyun isteyenler YourKO'da oynayabilirler ama 3-4 ay açık kalıyor ardından kapanıyor. Başka bir isimle tekrar açılıyor. Para için yapıyorlar ama insanlar zevk alıyor Knight'ın ilk zamanları gibi bir serverda oynamak gerçekten iyi oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
B Ulusoy adlı üyeden alıntı
Eskisi gibi oyun isteyenler YourKO'da oynayabilirler ama 3-4 ay açık kalıyor ardından kapanıyor. Başka bir isimle tekrar açılıyor. Para için yapıyorlar ama insanlar zevk alıyor Knight'ın ilk zamanları gibi bir serverda oynamak gerçekten iyi oluyor.
Aynen dediğin gibi farklı isimlerle açıyorlar oyuncular premium alsınlar bizde parayı kıralım kafasındalar ve bunuda başarıyorlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo&Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Keşke 4 yıl geriye gitse şu oyun. Aslında sadece Ko değil bir çok oyun öyle. Hiçbişeyin zevki kalmadı ki artık.