SevgidenHabersiz adlı üyeden alıntı

hocam bişey sorabilirmiyim tv izle yazınca neden hep yabancı sayfalar cıkıyor bence türkçe yabancı olarak google gibi ayrı yapın türkçe yazınca türkçe konular çıksın.

2014 yılı için yeni sistemde geliştirdiğimi yazılım yayına açılıcak tamamen türkçe olarak ilk yenilik "Viz Geliyoo" sitemizde yapıldı hem güncelleme çalışması hem de tasarım çalışması olarak yenilendi daha güçlü daha hızlı ve daha kullanışlı bir hale geldi. http://viz.geliyoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. Resimli paylaşımlarnız için biçilmiş kaftan.

Dilersen ve eğer var ise online tv siteniz verin indeleyeyim hemen bir kaç dakika içinde indexe alalım. :) böylece sizde listeye girin.

Ek Olarak:

hackxien adlı üyeden alıntı

Reklam yatırımlarınız baya iyi ama ben sizi ilk defa duyuyorum desem..:) Bence yandex gibi siz de google a reklamlar verin :) Yine de geliştirdikçe daha güzel işler çıkacağına eminim,takipteyim ;)


Öncelikle samimiyetiniz için teşekkür ediyorum, henüz bir reklam yatırımı yapmadık, 2014 yılında Browser ve Yeni versiyon arama motorumuz yayına açıldığında gereken reklam yatırımları yapılacaktır. İlginiz ve takibiniz için tekrar teşekkür ediyorum.

Ek Olarak:

Rec adlı üyeden alıntı

Arama motorunuzu denedim,ancak türkçe sonuca pek varılmıyor ? "Geliyoo Türkiye" denilmiş ancak türkiyeden çok her ülke mevcut.Umarım kısa sürede dikkate alırsınız.

Merhaba bu ilgiyi görmek bizi mutlu ediyor inanın, daha profesyonel ve daha hızlı daha güçlü bir arama altyapısı ile 2014 de hizmete gireceğiz İlk Türk Browser çalışması Geliyoo Browser bitmek üzere, ayrıca arama motorumuzun yeni algoritmasıda bitmek üzere yeni bir Spider ve Bot teknolojisi kullanacağız dilerim sizlere layık bir çalışma ortaya çıkarabiliriz. Bunun için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.