Yok takip etmiyorum, açıkcası geliyoo'yuda ilk defa gördüm. İnfografiği inceledikten sonra bir iki serch attım hepsi o.
Öncelikle kibar ve açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim.
Ardından da başarılarınızın devamını dilerim.
Umarım emek ve çabalarınızın karşılığını kısa vadede alırsınız.
Öncelikle kibar ve açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim.
Ardından da başarılarınızın devamını dilerim.
Umarım emek ve çabalarınızın karşılığını kısa vadede alırsınız.
Anlayışınız için ben teşekkr ederim, elimizden geldiğince başarılı birçalışma ortaya koymaya çalışıyoruz, her şeyin 4/4 lük olması için ve sizlere daha kaliteli bir çalışma sunabilmek için uğraş veriyoruz dilerim bunu başarabiliriz.
Tekrar teşekkürler iyi forumlar
Ek Olarak:
Geçenlerde bahsi geçen konu buymuş sanırım
bende ilk defa gördüm girdim gayet güzel yapılmış eksikler giderilip yeniliklerle eminim tadından yenmez bir hale gelecektir
başarılarınızın devamını dilerim takip edeceğim.
bende ilk defa gördüm girdim gayet güzel yapılmış eksikler giderilip yeniliklerle eminim tadından yenmez bir hale gelecektir
başarılarınızın devamını dilerim takip edeceğim.
Yeni sistemimiz tamamen Java teknolojisi altyapısı ile kurulmakta, bu teknolojide ise Hadoop, Casandra, Nosql, Semantic Web,Nutch ve Hortonworks platformu aracılığı ile oluşturulmuştur bu nedenle çok daha hızlı ve aynı zamanda güvenli bir data birikimi oluşturacağız burda analiz ettiğimiz verileri sizlerle buluşturacağız. Sistemlerimizde mevcut arama motoru teknolojileri yer alıcak. Spider, Sitemap, Robots.txt uyumu vb çalışmalar bizlerde de olucak ayrıca Semnatic Web üzerinde sitenizin durumunu eşleşmeleri, backlinkleri ve baclink ayracını da görebileceksiniz. Bir yerden size uygun olmayan link geliyor ise bunu engellemeniz için otomatik olarak kodlar üretilecek. Sizlere yardımcı olabileceğimiz her konuda olacağız ve daha güvenli ve temiz bir internet sunmaya hazırlanıyoruz.