wmaraci reklam
tr.link

Wordpress Oto Kiralama Teması

7 Mesajlar 3.055 Okunma
acebozum
tr.link

wordpress forum wordpress forum Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Wordpress Uzmanı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 24 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Fiyat: 30 TL
Demo: http://kozanotokiralama.tk

Özellikler:

*Slider ve manşet özellikli
*Kiralanan arabalar kiralanmaz ve kira bitiş süreleri gösterilir
*Araç ofisten kiralandığı zaman yönetim panelinden aracın kaç gün için kiralandığı bilgisi girilir ve bu araç internet üzerinden rezervasyon edilemez. Kira süresi bittiğinde otomatik olarak veri tabanından bilgiler silinir
*Yönetim panelinden uzun vade için kiralanacak araçların indirim tutarı girilir mesela 17-21 gün arası için fiyatı mevcut tutardan 20 tl aşağı çekebiliriz...
*Online rezervasyon yönetim panelinden belirlenen mevcut mail adresine mail yolu ile gelir
*Wordpress alt yapısına sahip scripte eklenen her araca taglar ekleyebilir böylece google da üst sıralara çıkabilirsiniz. Seo'ya göre dizayn edilen script yönetim panelinden her kategoriye özel açıklama ve keywords'lar girilebilir

googleasistan
reklam

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)
1. Resimlerin boyutları çok tuhaf, bazıları büyük bazıları küçük. Eni boyu oran tutmuyor. Arka plan beyaz olduğu için tema ile uyumsuz duruyor.

2. Butonların bazıları büyük bazıları küçük, şekilsiz. Yazıları da öyle büyük-küçük. Uyumsuz.

3. Slider'daki açıklayıcı yazıların fontu ve yüksekliği de aynı şekilde. Birbirinin içine geçmiş.

Temada bir ahenk yok. 30 TL etmez. Bu benim görüşüm. Gerisine saygı duyarım.

• Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 24 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

easlanhan adlı üyeden alıntı

1. Resimlerin boyutları çok tuhaf, bazıları büyük bazıları küçük. Eni boyu oran tutmuyor. Arka plan beyaz olduğu için tema ile uyumsuz duruyor.

2. Butonların bazıları büyük bazıları küçük, şekilsiz. Yazıları da öyle büyük-küçük. Uyumsuz.

3. Slider'daki açıklayıcı yazıların fontu ve yüksekliği de aynı şekilde. Birbirinin içine geçmiş.

Temada bir ahenk yok. 30 TL etmez. Bu benim görüşüm. Gerisine saygı duyarım.

Siteyi verdiğim kişiler resmin kimisini büyük atmışlar kimisini küçük slider için yazıları ben normal fontta ayarlamıştım lakin siteyi verdiğim kişiler değiştirmiş. ahenk sorunu yok bence sizin nacizane görüşünüz...

aras20 aras20 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 5, (%100)
güzel bir tema ancak manset expect fontunda ahenk sorunu fazlasıyla var.vitrin arabaları bölümünde resımler aşağı dogru çok yassı çok ufak düzenlemer olursa çok şık bir tema.Logoda çok kötü ancak bunun sızınle bır alakası yoktur :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 24 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

aras20 adlı üyeden alıntı

güzel bir tema ancak manset expect fontunda ahenk sorunu fazlasıyla var.Logoda çok kötü ancak bunun sızınle bır alakası yoktur :)

manşet fontunu değiştirmişler ve yazıları alabildiğince büyütmüşler orjinal hali bu şekilde değil. ve resimleri de özentisiz bir şekilde yükledikleri için ahenk sorunu yaşanıyor

aras20 aras20 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 5, (%100)

wordpress forum adlı üyeden alıntı

manşet fontunu değiştirmişler ve yazıları alabildiğince büyütmüşler orjinal hali bu şekilde değil. ve resimleri de özentisiz bir şekilde yükledikleri için ahenk sorunu yaşanıyor

bunları zaten bilseler temayı kendılerı hazırlardı sizinle bır alakası yok gayet güzel bir tema

• Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 24 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

aras20 adlı üyeden alıntı

bunları zaten bilseler temayı kendılerı hazırlardı sizinle bır alakası yok gayet güzel bir tema

teşekkürler desteğiniz için

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al