webenes adlı üyeden alıntı

saçmalığa alkış tutmak bizim insanımızın karakteri oldu arama motoru marketimde yok diye benim sorumu karşılıksız bırakıyor aaa çok güzel nede güzel harika şahane böylemi demem gerek?
istediği taklayı atsın yandex boş subdomain ile işmi yapar
http://navi.yandex.com.tr/ diye girermisin sen tarayıcıya mademki herşeyi ben yazcam adresleri ben bilcem arama motoruna ne gerek var yol tarifimi alcam yazarım google map yol tarifini alırım
trafik durumunamı bakcam yazarım atıyom istanbulda trafik bakarım arama motoru budur


Google Maps derken hani şu Türkiye'mizin sınırlarını Kürdistan olarak gösteren harita servisindenmi bahsediyorsun ?

Bkz: https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&t=h&oe=UTF8&msa=0&msid=101640126860435170753.00048e850e000496e2f84

Sürekli Google'ı savunup Yandex'i yerden yere vurmuşun hani şu yıllardır ülkemizde hizmet vermesine rağmen tek kuruş vergi ödemeyen vergi kaçakcısı arama motorundan mı bahsediyorsunuz ?

Ülkemize geleli daha birkaç yıl dolmadan vergisini tıkır tıkır ödeyen sürekli çeşitli yatırımlar yaparak Türk Televizyonuna ve Türkiye'deki İnternet Reklamcılığına katkıda bulunan hatta düzenlediği etkinlikler ile piyasa değerinin haddi hesabı olmayan Lamborghini Gallardo'yu bir Türk vatandaşımıza veren arama motoru Yandex'ten mi bahsediyorsun ?

Bence yeterli bilgi seviyesine ulaşmadan burda saçma sapan yorumlar yapma eminimki benim gibi düşünen pek çok insan vardır ve onların hepsininde size verecek bir cevabı vardır.

İyi çalışmalar dilerim efendim Sevgiler. Saygılar.