OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Herkese merhaba;
Arkadaşlar yeni bir proje içerisine girmek istiyorum ama girmeden önce herzamanki gibi biraz ar-ge yapıyorum. Projem herkesin bildiği birşey olan Teknoloji Sitesi. Sizden isteyim düşüncelerinizi, fikirlerinizi, böyle yaparsan daha iyi olur, böyle farklılık yap, şunu yapma gibi gibi tarzında ifadeler. Aramızda böyle proje içerisinde olan veya olmak isteyen varsa onlarla da görüşürsem çok sevinirim.
ÖRN: Arkadaşlar sitede sizin ne olsa günlük 1 kez bakmanız sağlar? Yani bu olsa hergün bakarım, şunlar yapılsa günlük bakarım tarzında önerilere ihtiyatım var. Biliyorsunuz ki çok site var o yüzden farklı olarak ne yapabiliriz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
1.Oyunlara gelen güncellemeleri olayları diğer sitelerden önce ilk paylaşman
2. copy&paste olmadan
3. incelemeler yaparak ekran kartlarını vb
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Shifdelete, Chip gibi siteler dururken başka sitelere bakmam. Benim gibi milyonlarca insan aynı şeyi düşünüyor olmalı ki bu siteler Türkiye'nin sayılı sitelerinden biri haline geldi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
teknoloji çok geniş bence herkes basit gibi görsede iphone 5 ile samsung 5 i kendi imkanlarıyla karşılaştıramayan sitenin pek bir amacı yoktur çok klasikleşti artık teknoloji sitesi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web tasarım dizayn ve satış
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence, başta diğer büyük siteleri örnek alarak başlanabilir (kopyala yapıştır tarzında değil) zamanla kendi orjinalliğini yakalayabilirsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
3B Modelleme
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
bence yazı olarak olursa daha iyi olur çünkü herkes video izleme istemez veya ilk önce yazı sonra 1 adette yazıda video olursa çok başarılı olacağına inanıyorum :)