lostyazilim
tr.link

Seo uzmanıyım diyenlere bir soru

18 Mesajlar 1.805 Okunma
lstbozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar 2 senelik bi sitem var sitemin adı bi garip içerigi ondan daha garip :D ne bulursam eklemişim dönem dönem farklı içerikler var ama 300 civarı hit var aşagı yukarı gündede 1 tl felan geliyor adsenseden ama bu site genel site kategorisine girdiğinden dolayı nasıl link almam konusunda bi fikrim yok

tek bi alanda olmadığı için tek bi alanda link ne kazandırır?
Nasıl bi linkleme yapmam gerekiyor?
Bu konuda fikriniz nedir?
Yoğunlaşmak istediğim alanamı linkleme yapmalıyım
yoksa Rasgele hit alan konularamı?

Örneğini bildigim 1-2 site var aklımda olan adamın ana içerigi örnegin webmaster ama zamanla tutup adam programda eklemiş tutup facebook eklentilerinden oyunlarından bahsetmiş ama bu adam girdiği her konuda üstte tutunuyor böyle bi site sahibi olmam için ne yapmam lazım bu dediğim siteler 300 tane backlinki var adamın

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

Gokcebilisim Gokcebilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 61, (%98)
bence link alma güncel konularda yazı yaz hitin kendi keendine çoğalır

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
Eğerki siteni kategorize ettiysen kategori sayfalarına link alman mantıklı olan durum olarak ön plana çıkmaktadır. Diğer yazılar için ise sosyal medya çalışması yapman yeterlidir diye düşünüyorum..

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

Gökçebilişim adlı üyeden alıntı

bence link alma güncel konularda yazı yaz hitin kendi keendine çoğalır

Link almadan olabileceğini hiç zannetmiyorum. Seo nedir link almak nedir hiç bilmezken basit bi kelimede 53 den 2. sıraya kadar geldim ki link almamın etkisi olduğunu düşünüyorum rakibimi takip ederek onun yaptıgı gibi şeyler yapıyorum 2mizinde sitesi yeni ve amacımız aynı kelime ki bu dedigimde konuda bahsettigim farklı siteler

snndgny adlı üyeden alıntı

Eğerki siteni kategorize ettiysen kategori sayfalarına link alman mantıklı olan durum olarak ön plana çıkmaktadır. Diğer yazılar için ise sosyal medya çalışması yapman yeterlidir diye düşünüyorum..

sitem domainli ama bloggerde kategori etiketten oluştuğundan sıkıntı yaratmazmı ? bide dedigim gibi 1 ceşit yokki ne gelirse yazmışım mübarek :D

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 61, (%98)
ne güzel işte :) her yerden hit alırsın :)

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

ne güzel işte :) her yerden hit alırsın :)

güzel bi okadarda garip :D hit alan konulara bakıyorum cok alakasız seyler olabiliyor birbirleriyle yani.. ama kötü yanıysa ne konuda backlink işime yarayacak onu kestiremiyorum

Ekleme: konuyu okuyan tüm arkadaşlardan iyi yata kötü bi fikir beklemekteyim

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
Bloggersa o zaman etiket sistemini en mantıklı şekilde düzenleyip o etiketlere link almak gerekecek, yada blogger sisteminden vazgeçmen. Yada güncel blog olarak her konu hakkında hit getirecek başlıklar ile alakalı yazılar yazman ve kaliteli sosyal medya çalışması ile hitini çoğaltman gerekecek. Buda sabırla olacak iştir. Ama en doğalı budur.

• Üyelik 30.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 61, (%98)
genel bloglardan al illa almak istiyorsn kişisel bloglardan

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

snndgny adlı üyeden alıntı

Bloggersa o zaman etiket sistemini en mantıklı şekilde düzenleyip o etiketlere link almak gerekecek, yada blogger sisteminden vazgeçmen. Yada güncel blog olarak her konu hakkında hit getirecek başlıklar ile alakalı yazılar yazman ve kaliteli sosyal medya çalışması ile hitini çoğaltman gerekecek. Buda sabırla olacak iştir. Ama en doğalı budur.

benim amacım hitimi çoğaltmak değilki sosyal medyada zaten 12-15 tane sayfada otomatik yayınlanıyor içerik amacım hit cogaltmak değil tek amac var ÜSTE ÇIKMAK hani konu başında örnek verdigim site gibi her konuda yazdıgımda üst sıralara tırmanmak istiyorum tabi bu demek degildir son dakika haberinde en üstte olayım yada bi teknoloji haberinde üste cıkma gibi bi hedefim yok demek istedigim örnegin 20 tane sitede aynı benzer içerik açıklama var örnek vereyim 20 sitede tutup adem can kimdir yazmış bende yazmışım ben bu 20 sitenin içinde 18. sırada yer almışım nasıl ilk 2-3 yada en kötü 5 de cıkabilirim ? her konuda her alanda sitemin değerinin artması için ne tarz backlink almalıyım sormak yada öğrenmek istediğim o kısmı

Ek Olarak:

genel bloglardan al illa almak istiyorsn kişisel bloglardan

tamam alcam almasına almak sorun değilde asıl SORU orada işte ! hangi kelimeye backlink alcam ben ?

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Bol bol backlink al filtreye gir en güzel yol bu. Sakın oturup özgün ve güncel içerikle ziyaretçilerine faydalı içerikler sunma.
SadikBZ

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al