benim amacım hitimi çoğaltmak değilki sosyal medyada zaten 12-15 tane sayfada otomatik yayınlanıyor içerik amacım hit cogaltmak değil tek amac var ÜSTE ÇIKMAK hani konu başında örnek verdigim site gibi her konuda yazdıgımda üst sıralara tırmanmak istiyorum tabi bu demek degildir son dakika haberinde en üstte olayım yada bi teknoloji haberinde üste cıkma gibi bi hedefim yok demek istedigim örnegin 20 tane sitede aynı benzer içerik açıklama var örnek vereyim 20 sitede tutup adem can kimdir yazmış bende yazmışım ben bu 20 sitenin içinde 18. sırada yer almışım nasıl ilk 2-3 yada en kötü 5 de cıkabilirim ? her konuda her alanda sitemin değerinin artması için ne tarz backlink almalıyım sormak yada öğrenmek istediğim o kısmı
Ek Olarak:
tamam alcam almasına almak sorun değilde asıl SORU orada işte ! hangi kelimeye backlink alcam ben ?
Ek Olarak:
tamam alcam almasına almak sorun değilde asıl SORU orada işte ! hangi kelimeye backlink alcam ben ?
Kardeşim ikinci yöntem olarak belirttiğim bundan ibarettir zaten. Sen ne kadar kaliteli içerik oluşturup güncel tutarsan ve diğer konularından gelen kullanıcı sitene girdiğinde aradığını bulup sitede kalıcı olursa google zamanla seni nitelikli siteler grubuna alır ve yazdığın yazı ile 18. sıradan değilde ilk sayfada 4. 5. sıradan giriş yaparsın. Senin istediğin durumu link almakla doyuramazsın yani.