lostyazilim
tr.link

Hayalimdeki Telefonu Sizlerle Paylaşıyorum: Samsung Galaxy Note 3

12 Mesajlar 3.178 Okunma
acebozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Geçen akşam üstü uzanmışım evimizin baş köşesinde ( aile reisi olmanın verdiği ayrıcalık :) ), televizyona dalmışım kanalları zappingliyorum. Nerede daha sessiz, daha gürültüsüz huzurlu bir aile programı, ne bilim bir yarışma ya da farklı hoş bir film arıyorum belki de. Birden zappingi o reklamda kesmek durumunda kaldım. Aman Allahım o da ne karşımda devasa geniş ekranı, reklamı sunan şahsiyetin anlatımına göre üstün üstün özellikleriyle on numara bir telefon olan Samsung Galaxy Note 3. Daha önce de görmüştüm reklamlarını ve okumuştum bir yerlerden de ancak bu sefer nedendir anlamadım içime daha bir işledi sanırım.

Dikkatlice izledim ve biter bitmez reklam, derhal kalktığım gibi Google amcayı açtım. Note 3 yazmamla birlikte görsellerden oluşan enfes bir şölen karşılıyordu beni. Çok güzeldi be abi ya gerçekten. Bilmem ne düşünürsünüz ama benim çok hoşuma gitmişti.

Neydi ki Beni Böylesine Bağlayan Özellikleri

Akıllı telefon hastası biri olarak aradığım tüm özellikleri karşılıyordu da fazlası vardı. Çoğunlukla Galaxy S IV der, başka bir şey demezdim o güne kadar. Büyük konuşmayacakmışsın, etkilenmiştim gerçekten. S IV' ün işlemcisi ve işlemci hızı inanılmaz etkilemişti beni. Ayrıca ekran özellikleri ve pikseli de fena değildi. Ama bu Note 3, tek kelimeyle her konuda mükemmeldi. Çalışmalarımda geniş ekranlı akıllı telefonlarla ve işlemci hızları yüksek olanlarla çalışmaya bayılırım daha çok. İşlemci hızını S IV karşılıyordu fazlasıyla arkadaşlar. Geniş ekran kapasitesini de o güne kadar Note ve Note 2 sağlamaktaydı. Ancak gel gör ki bu canavar, hem 8 çekirdek Exynos işlemcisiyle hem de 5,7 inç' lik geniş ekran kapasitesiyle, hem de geliştirilen teknolojisiyle müthiş bir şey olup çıkıvermişti. Akıllı kalemi de çalışmalarımda bir hayli yardımcı olacak gibiydi.

Arkadaşlar Note 2' ye göre Note 3' ün ekran çerçevesi daha dar bir alana sahip, bu da ekran boyutunu daha geniş yapıyor ve ayrıca da ekran genişliğinin daha fazla olmasına rağmen Note 3 daha hafif bir ağırlıkta. Dedim ya her telefondan bir şeyler katmışlar sanki diye, S IV' ün metal kenarlıklarıyla kaplanmış bir çerçeve adeta kalite kokuyor.

Kamera özellikleriyle de büyüleyen bir nadide eser olan Note 3, 13 megapiksel kamerası ile havasını da atıyor. Video çekimi konusunda da oldukça başarılı olan telefon, 60 fps hızında 1080p Full HD çekim yapabiliyor.

Adamlar Yapmış Abi Demekten Başka Bir Şey Diyemiyorum

Gerçekten son derece başarılı bir ürün. Satış temsilcisi olsam bu kadar tanıtımını yapamazdım herhalde :) Sadece bir hayranıyım ve umarım yakın bir zamanda eşimi de kandırabilirsem, aile bütçemiz çerçevesinde almayı düşünüyorum :) Fiyatına gelecek olursak şu anda 1900 - 2000 tl arasında satışa sunuluyor samsung' da.

Söz Sizde;

Bu kadar çene çaldım, peki ya siz ne düşünüyorsunuz Samsung Galaxy Note 3 hakkında ? Kıymetli yorumlarınızı esirgemezseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Kaynak : http://cerezlerim.blogspot.com/2013/12/hayalimdeki-telefonu-sizlerle.html

İyi Çalışmalar.

elektronikssl
webimgo

cumak27 cumak27 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 87 / 87
  • Ticaret 19, (%95)
Aylar önce bende dayanamayıp s4 almıştım bu telefonu görene kadar telefonumdan memnundum ama bu telefon bir harika dostum .

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

cumak27 adlı üyeden alıntı

Aylar önce bende dayanamayıp s4 almıştım bu telefonu görene kadar telefonumdan memnundum ama bu telefon bir harika dostum .

kesinlikle bir s 4 kullanıcısıyla görüşmeliydim bu konuda iyiki buldum seni..note 3 hastasıyım evet ama malum çok çok maddiyatlı henüz..s4 alacağıma peki note 2 almayı düşünsem ne dersin ?

• Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 87 / 87
  • Ticaret 19, (%95)

cerezlerim adlı üyeden alıntı

kesinlikle bir s 4 kullanıcısıyla görüşmeliydim bu konuda iyiki buldum seni..note 3 hastasıyım evet ama malum çok çok maddiyatlı henüz..s4 alacağıma peki note 2 almayı düşünsem ne dersin ?

Note serisi de iyi bir seri ama bence note 2 veya s4 arasında kalıyorsan s4 almalısın ama note 2 kalemi için düşünebilirsin ama aldığın telefonu uzun yıllar kullanacaksan note 3 al derim :) Note 3 iyidir.

Ek Olarak: amaları fazla kullanmışım dikkat ettimde :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

cumak27 adlı üyeden alıntı

Note serisi de iyi bir seri ama bence note 2 veya s4 arasında kalıyorsan s4 almalısın ama note 2 kalemi için düşünebilirsin ama aldığın telefonu uzun yıllar kullanacaksan note 3 al derim :) Note 3 iyidir.

Ek Olarak: amaları fazla kullanmışım dikkat ettimde :D

Ama var ya sahiden amalar fazla aga :) sahiden memnun musun telefonundan ısınma sorunu yapıo daha dün dedi bir abim.. ve internete bağlanmada hız konusunda sorun yaşıyo musun ?

• Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 87 / 87
  • Ticaret 19, (%95)
Ben telefondan gayet memnunum şuan piyasadaki note 3 den sonra alınabilecek en iyi telefon diye düşünüyorum.Başlarda biraz ısınıyordu şuan 4.3 güncellemesini yükledim bir ısınmıa söz konusu değil internete vs. gayet hızlı giriyor tavsiye ederim sana da

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
çok teşekkür ederim kesinlkle düşünüyorum geniş ekran düşündüğümden note 2 demiştim ama hız ve kullanım açısndan da s 4 ancak sonuçta bi karar verip dalacam bitanesine..saolasın

19aLi03 19aLi03 TeknoAtak Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Nedense samsung'a karşı ön yargılıydım iphone 5 almıştım şarj kablosu bozulduğunda şarj kablosu için 80 tl para isteyip bu orijinal diyenlerden ve telefonu düşürüp param parça olduğunu gördükten sonra tamir ücretiyle de yeni bir telefon alabilirdim aklımda note 3 vardı ama fiyatı çok yüksekti takasta bile 1000 tl civarında para vermem gerekiyordu üstüne bende s4 le iphone takas edip s4 aldım aslında telefonda yapılanlar genelde aynı olduğu için ben fazla bi fark bulamadım ama s4 dün sensörleri çok kullanışlı olmuş internette dolaşırken elinizle sürekli ekranı aşağı çekmeye gerek olmuyor genede sensörlerde hatalarda var birşey okurken kafanızı çevirip başka yere baktığınızda ekran hareket edebiliyor. Şuanda bana göre telefonda en iyi özellik dayanıklılık ve parçalarının ucuz olması buda en iyi samsung dadır herhalde şarj kablosu bozulduğunda rahat bulabiliyorsunuz ve iphoneda olduğu gibi bu şarj edermi diye düşünmüyorsunuz kabloyu 5-10 tlye alabiliyorsunuz :D Ama samsung çok çabuk fiyat düşürüyor aldığınız telefonu değiştirirken zarar ediyorsunuz. Ama note 3 fiyatı uzun süredir düşmedi. Note 3 biraz inceleme fırsatım olmuştu telefon çok iyiydi ve ofis programları vs düzenleyeceksiniz kalem çok iyi ama internete girip telefonla konuşup oyun oynayacaksanız bence değmeyecektir.

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
kesinlikle ofis programlarıyla meşguliyeti felan acil koduyla düşünmüyorum.. blog işiyle çok meşgulüm ve seviyorum çeşitli çok fazla siteye giriyorum doğal olarak.. şöyle geniş ekrandan rahat rahat üzerine çift tıklamadan ekran yakınlaşsın diye güzel bişey kullanmak istiyorum note 2 pahalı olmadıgından geniş ekranıyla tercihimdi ama s 4 ekranı sana yeter dıyosanız ona da varım arada 150 200 tl fark var ya da yok..

19aLi03 19aLi03 TeknoAtak Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
bende ofis programlarını kullanıyorum s4 de officesuite kullanıyorum s4 dün ekranıda okadar küçük değil sonuçta gayet rahat düzenleyebiliyorum siteme yazı ekleyebiliyorum rahat rahat yazı yazabiliyorum sık sık uzun yola çıkıyorum araç modu çok işime yarıyor yolda giderken telefondan bir film dizi açıp rahat rahat izleyebiliyorum ben daha yeni aldım s4 dü 1 ay bile olmadı neredeyse ama gayet kullanışlı bana göre sadece bi eliniz doluyken telefonu kontrol etmek biraz zor oluyor :D iphone yi aratıyor bunun dışında s4 gayet kullanışlı bi telefon note 2 de note 3 performansını bulamassın ama s4 note 3 kalem dışında aratmayacak bi telefon bence.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al