-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nedense samsung'a karşı ön yargılıydım iphone 5 almıştım şarj kablosu bozulduğunda şarj kablosu için 80 tl para isteyip bu orijinal diyenlerden ve telefonu düşürüp param parça olduğunu gördükten sonra tamir ücretiyle de yeni bir telefon alabilirdim aklımda note 3 vardı ama fiyatı çok yüksekti takasta bile 1000 tl civarında para vermem gerekiyordu üstüne bende s4 le iphone takas edip s4 aldım aslında telefonda yapılanlar genelde aynı olduğu için ben fazla bi fark bulamadım ama s4 dün sensörleri çok kullanışlı olmuş internette dolaşırken elinizle sürekli ekranı aşağı çekmeye gerek olmuyor genede sensörlerde hatalarda var birşey okurken kafanızı çevirip başka yere baktığınızda ekran hareket edebiliyor. Şuanda bana göre telefonda en iyi özellik dayanıklılık ve parçalarının ucuz olması buda en iyi samsung dadır herhalde şarj kablosu bozulduğunda rahat bulabiliyorsunuz ve iphoneda olduğu gibi bu şarj edermi diye düşünmüyorsunuz kabloyu 5-10 tlye alabiliyorsunuz :D Ama samsung çok çabuk fiyat düşürüyor aldığınız telefonu değiştirirken zarar ediyorsunuz. Ama note 3 fiyatı uzun süredir düşmedi. Note 3 biraz inceleme fırsatım olmuştu telefon çok iyiydi ve ofis programları vs düzenleyeceksiniz kalem çok iyi ama internete girip telefonla konuşup oyun oynayacaksanız bence değmeyecektir.