Codeinteger adlı üyeden alıntı

Tamamen size ait olması ve kendi botlarınızın siteleri kaydetmesi tamamen özgünlük demektir ve her özgün iş karşılığını iyi yönde alacaktır.

Sitenin hali biraz betayı andırsada G logosu hiç güzel olmasada.. Sitede bir gelecek potansiyel var ancak bu potansiyeli kaçırmamanız için sürekli harıl harıl çalışıp geliştirmeniz gerekecektir.

ve böylesine ciddi projeler belirli süre sonra kendi home datacenterini isteyecektir. Yani projeniz ciddileştikçe OVH de barınmamalısınız, tabiki masraflı işler :)

Şöyle hayal ettimde Geliyoo.com googleyi türkiyede geçmiş türk kullanıcılar Geliyoo.com da seo kasarmış :D güzel olurdu..

Merhaba öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum, hemen her yerde söylediğim gibi yeni sistemde bir çok şey değişiyor ve giliştiriyorum sürekli olarak yeni şeyler ekleniyor 2014 yılında çok daha güçlü şekilde çıkacağız Browser bitmek üzere arama motoruda ana sayfa olacak ve kaydadeğer sonuçlar verecek şekilde hazırlanıyor 200 sunuculu bir datacenter planım var Türkiye'de bunun üzerinde çalışıyoruz. Denizin içinde mi olsun dışında mı? :) Google Okyanus'a koymuş bizde Karadeniz var onun okyanusuna bedel. Belki bizde Karadeniz'e yerşeştiririz hem kira yada vergi derdi yok :) Şaka bir yana elimizden geldiğince başarılı ir çalışmayı sizlere sunmak için çalışıyoruz. Dilerim bu desteğe layık bir başarı elde edebiliriz. Tek temennimiz ülkemizin yıllar sonra kullanabileceği bir dataya sahip olması ve en iyi şekilde bu datayı işler duruma getirebilmek. Hem halkımız hemde geleceğimiz için. İleride buna sahip olan tek firma olma özelliğine kavuşacağız. Dilerim sizlerinde desteği ile hak ettiğimiz yerde olabiliriz.

Desteğiniz ve olumlu eleştirileriniz için tekrar teşekkürler.

Ek Olarak: OVH konusunda da şu kadarını söyleyebilirim.. Bu güne kadar gördüğüm mükemmel ötesi bir hizmet anlayışı olan firma. Olağan üstü bir çalışma azmi ve başarısına sahip. 4/4'lük değil 4/5 lik bir firma.