-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar , youtube hesabımdan para kazanmak istiyorum fakat para kazanma seçeneği kapalı.Telif haklarım iyi olmasına rağmen neden para kazanma kapalı ? benim fazla bilgim yok youtube adsense hakkında , bilenler yardımcı olabilir mi ?
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Türkiye de kazanç sistemi aktif değildi haladır kapalı mı bilmiyorum o yüzden katıldığın yeri abd olarak göster açılır.
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
uniburs adlı üyeden alıntı
Türkiye de kazanç sistemi aktif değildi haladır kapalı mı bilmiyorum o yüzden katıldığın yeri abd olarak göster açılır.
nasıl değiştrebilirim hesabımın katıldığı yeri ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
paylaştığın fotoğraf kanal ayarları sekmesi olması gerek. o sekmesinin en altında gelişmiş var oradan yapabilirsin.
www.benbunubegendim.blogspot.com | Sağlık Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
paylaştığın fotoğraf kanal ayarları sekmesi olması gerek. o sekmesinin en altında gelişmiş var oradan yapabilirsin.
saol çok teşekkürler .. oldu
Ek Olarak:
atkif hale geldi , para kazanabilceğim videoların yanında dolar işareti çıktı , fakat istatistikleri ve ne kadar para kazandığımı nerden nasıl görebilirim ? ve hangi hesabıma yatıcak vs tam hatıralmıyorum bu hesabı açalı baya olmuştu
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video Yöneticisine Gir Solda TOPLULUK, Kanal Ayarları Analytics Var Analytics ' e Girdinde Orda Sana Son 30 Günün Raporları Gösterir Ordan Ne kadar Kazangına falan Bakabilirsin
Eger Hesabını Bi Adsanseye Bağlamadıysan KANAL AYARLARINA Gir Para Kazanma Sekmeside
Para Kazanma Etkin Degilse Etkinleştir Sonra Ödemelerim Nasıl Olacak Diyip Adsanse Hesabını Bağlayabilirsin Adsanse Hesabını Yeni Açtıysan Eger Hesap Ayarlarından Banka Hesabını IBAN vs Bilgilerini Doldurup Para Kazanabilirsin.