Merhaba Arkadaşlar;
Haziran ayının sonunda açtığımız forum sitemizde 3000'nin üstüne konu ve 11 bin civarı üye vardır. Forum sitemizin yaz ayında günde 150 konu açıldığı günleri de vardır, yaz ayında forum sitemiz çok iyi bir şekilde yükselmiş ve iyi bir hit yakalamıştır. Malum şimdi okul başladı çoğu kişi forumu bıraktı, o yüzden forumda sadece 2 tane moderatör arkadaş 4-5 tane de ara sıra giden paylaşımcı arkadaş vardır.
Ne kadar ücret vereceksiniz diyenlere gelecek olursam, şu anda sitenin geliri henüz adsense alamadığımdan ötürü sadece host parasını karşılıyor. O yüzden şuanda sadece gönüllü yer almak istiyorum diyen arkadaşlara kapımız açık. İleri de forum sitemiz kara geçtiğinde moderatörlere de hak ettiği miktarda ödeme yapılacaktır.
Siz de belli bir seviyeye gelmiş, belli bir hiti olan, 10 binden fazla indexi olan
android forumuna katılarak android'i öğrenebilir ve ailemize katılabilirsiniz.
Sitemizdeki Yönetici Konumları:
- Co Admin
- Süper Moderatör
- Oyun Ekibi
- Destek Ekibi
- Uygulama Ekibi
- Haber Ekibi
Sitemizde 5 adet özgün konu paylaşan arkadaşlar oyun-uygulama-destek ekiplerden bir tanesine alınacaktır, aktifliğine göre bir süre sonra süper moderatör, ondan sonra da adminden sonra en yüksek rütbe olan co-adminliğe yükselebilirler.
Ben özgün konu açamam diyen arkadaşlarda üzülmesin, donanımhaber, shiftdelete gibi sitelerde paylaşılan haberleri kaynak göstererek sitemizde paylaşırlarsa haber ekibine girebilirler.
Forum sitemizin adresini pm atarak yada pm isteyerek öğrenebilirsiniz, her tür insan olduğu için adresi konuya yazmak istemiyorum.