Bence, Bilgisayar Programcılığı'nı bırakın ve Türkçe imlâ kuralları kursuna başlayın.
sorgulamak size kalmaz hocam Türkçe de benim imlada benim millete bu tür laf yetiştirceğinize konuyla alakalı yorum yapın sanane benim Türkçemden imlamdan beraber mi ceza çekcez ?
Ek Olarak:
Peki bu Türkçe'yi yanlış kullanan arkadaş, programcılık alanında ne gibi bir gelişme sergilemiş söyler misiniz?
Forumlarda sırf insanlara muhalefet olmak için yazmamak gerek. Sizin söylediğiniz gibi her insan, her şeyi bilmek zorunda değil ama ilgilendiği bir şeyi iyi yapabilmelidir. Eğer programcılık alanında bir şey koymuşsa ortaya haklısınız diye yazacağım buraya.
Forumlarda sırf insanlara muhalefet olmak için yazmamak gerek. Sizin söylediğiniz gibi her insan, her şeyi bilmek zorunda değil ama ilgilendiği bir şeyi iyi yapabilmelidir. Eğer programcılık alanında bir şey koymuşsa ortaya haklısınız diye yazacağım buraya.
Programcılık kod yazmaktır uploaderlik başka eğer şuan uploaderler programcı diye anılıyosa benim okuduğum okulun anlamı var mı ?lütfen muhattap olup konuyu dağıtmayın Türkçeniz sizin olsun güle güle imla kullanın not cevap yazarsanız şikayet ederim rahatsız edersenizde sanal ortamda rahatsızlık verdiniz diye gerekli yasal işlemleri başlatırım