Halka açık bir forumda, eleştiriyi kaldıramıyorsanız, zaten bu forumda işiniz yok. Forum demek, tartışma, bilgi, fikir alış-verişi demektir. Beni de eleştiriniz, bundan memnun olurum fakat seviyenizi, insanlığınızı, kişiliğinizi bozmadan. İyi forumlar.
halka açık forumda aşağılayıcı küçümseme kullanılamaz madem biliyosunuz kuralları ve yaptıgınız yorumları okuyun programcıyım ve bazen Türkçe harf kullanmayı unutuyorum neden programcılık Türkçe değil :D imla kurallarına gelince bir virgülün bile milyonlarca satırlık emeğinizi boşa cıkardığını bildiğiniz halde forumdan birinin imlama söz etmesi şaşırtıcı biz noktanın bile hesabını yapan insanlarız hata almamak için :D ayrıca ben kişiliğimi saygımıda bozmadım sizi aşağılayıcı bi mesajımda olmadı sadece Türkçeme bu kadar laf eden insanın Türkiyesi için neler yaptıgını merak ediyorum :D Türkiyenin gelişmesine benim meslektaşlarım bi tuz katıyosa pardon siz uluslar arası ne katkıda bulunuyosunuz? şahsıma yapcağınız küçümseme saygısızlık forum kuralları gereğince öncelikle yetkililere şikayet ederim çözülmezse yasal mercilere dilekçe vermekten çekinmem :D madem programcı olamıycam aç kalcam sizden gelcek tazminatla şuanki evimin kirası öder okumaya devam ederim :D
NOTTTT: konuyu dağıtmayın arkadaşımız gerekli bilgileri alsın cevap yazıp uzatmayın !
bu arada isteyen arkadaşlara sertifikalarımı atabilirim ve meslek lisesinden bugune kadar olan tüm not ortalamalarımı ve okul bölüm birinciliklerinide :D programcı olamamam için engelim yok uluslararası bilge adam sınavında binlerce kişi içinden başarılı damgalı sertifikayı alanda bendim :D saygılarımla