8 Dizayn adlı üyeden alıntı

Yazı tabanlı diyince ilk çıkan textgame'ler gibi sandım ve sevindim bir an "Türkçe'si çıkmış!" diye ama olsun bu da olur :)

Ek Olarak: Bu arada markette çikolata falan var ve enerji verir yazıyor. Eğer enerji sistemi varsa mevcut enerji barı olmalı sağda ve ürünlerin kaç enerji verdiği yazmalı. Çok başarılı buldum oyunu. Tebrikler...


Text Rpg'leri diyorsunuz sanırım, karşına xx çıktı diyip altında seçenekler sunuyor felan :)

Oyunda enerji sistemi mevcut... Enerjinin kalp işaretinin yanında gösteriliyor. Çalışmak vs enerjinizi düşürüyor. Enerjiniz de belirli bir miktarın altına düştüğü zaman çalışamıyorsunuz. Ürünlerin kaç enerji verdiği envanter kısmında gösteriliyor fakat marketlerde veya fırınlarda neyin ne kadar enerji verdiği gösterilmiyormuş notunu aldım onu da düzelteceğim.


Önemli not : Gün içerisinde ciddi şekilde artan döviz kuru ve oyun açığı kullanıp piyasadaki döviz miktarını arttıran kişiler yüzünden ekonomi modülü enflasyonu yüksek hesaplayıp banka faizlerinide yükseltmiş. Bankada bulunan paralarınıza çok yüksek faiz almış olabilirsiniz. Fazladan verilen miktarlar banka hesaplarınızdan düşülecektir.