İlk olarak seo kavramını tek kelimeyle açıklamam gerekirse “İnternette varolabilmek”tir.Sitesine bir türlü hit/okuyucu çekemeyen arkadaşlar , iyice okumanızı tavsiye ediyorum.
Başlangıçta websiteniz adına sosyal medya birimlerini kullanmalısınız ve bu sosyal medya birimlerine hayran çekmelisiniz.Sitenizde/blogunuzda yazdığınız yazıyı eş zamanlı olarak sosyal birimlerde paylaşacaksınız.Böylece sitenizi/blogunuzu takip eden okuyucularınıza sosyal medya birimleri üzerinden bir nevi haber vermiş olacaksınız.
Sadece sosyal medya birimleri ile iş bitmiyor tabi ki.Sitenizde/blogunuzda yazmış olduğunuz yazının anahtar kelimelerini iyi seçmelisiniz.Örnek veriyorum +WordPress Nedir? başlıklı bir yazı yazdınız.Bu yazıya anahtar kelime seçerken; İnternette bir insan bu yazıyı arama motorunda bulmak için neler yazardı? , Ben olsam bu konuyu bulmak için arama motoruna neler yazardım? sorularını kendinize sormalısınız.Sorduktan sonra cevaplarınızı anahtar kelime olarak yazıya eklemelisiniz.Anahtar kelimeler arama motorlarına indexlenmenizi hızlandıracak , arama motorlarında üst sıralarda yer alımızı sağlayacaktır.
ORJİNAL KONUYADA YORUM BIRAKIRSANIZ SEVİNİRİM TIKLA