IIFSMII adlı üyeden alıntı

Bu kadar on yargi ile yaklasmaniz bence anlamsiz. Henuz yolun basi umuyorum daha iyi yerlere gelecek bu arama motoru. Mobilden masaustune gectigim gibi bunu haber sitemde paylasmayi dusunuyorum. Basarilar...


Değerli görüşleriniz için teşekkür ediyorum öncelikle, elbetteki eleştiri olacaktır ancak insanları rencide etmeden ve dürüst bir şekilde insanlar karşısındaki kişileri rencide etmeden yaptıkları sürece bu eleştiriler kabul edilebilir. Eleştirilere en uygun dil ile cevap vermeye çalışıyorum. Mümkün olduğunca anlayış çerçevesinde geçsin istiyorum görüşme ve konuşmalar zaman zaman ağır eleştiriler olsa dahi sonuç olarak bunlar bizi kesnlikle etkileyecek şeyler değil. Bizim amacımız da yolumuzda belli ; kimin ne düşündüğü ile değil kendi ilkelerimiz ile hareket ediyoruz. Sizler için başarılı bir çalışma ortaya koyacağımıza inanarak bu yola çıktık. Başarılı olacağız Allah'ın izniyle. Bunu Tüm Türkiye görecek inşallah.

Ek Olarak:

JackkerL adlı üyeden alıntı

Bloguma yazarım,hem benim yazı sayım artar hem belki birkaç ziyaretçi kazanırsınız.Ama isim soy isim araması yaptım,benden başka herkes çıktı..Vasat demek olmaz,sonuçta gelişme aşamasındasınız ve bu aşamada bizim destek olmamız en iyisi..

Üye ol kısmında bir hata var,resimde ki rakamları kendisi otomatik olarak dolduruyor


2014 yılındaki güncelleme sonrasında her türlü sorun ortadan kaldırılmış olacak endişeniz olmasın Browser ekranından üye olduğunuzda tüm geliyoo çalışmalarına üye olmuş olacaksınız. Size özel bir mail adresi de hazırlanıyor. 2014 yılındaki güncellemelerimizi bekleyin..

İyi forumlar