Yahu ben neden akla yatan bir şey olsa destek vermenin dışında bir davranış sergileyeyim ki? Biraz düşünme yetisine sahip olan insan yorumumda ne demek istediğimi anlamıştır. Ne gördüysem onu söylüyorum ve sanki yalan söylüyormuşum gibi bir tepki ile karşılaşıyorum. Dediklerimin hiç birini cevaplamadınız sadece genel olarak olumsuz şeyler söylediğim için bir çıkış sergiliyorsunuz. Ha söylediklerim yanlış şeyler olur böyle bir çıkışı anlarım fakat dediğim gibi aklı, mantığı olan insan zaten durumun farkına varacaktır. Hatalı çıkan bir haberden bahsetmişsiniz gerçekten anlam vermek güç nasıl oluyor da projeniz hakkında tamamen hatalı bir haber çıkıyor bunu açıklarsanız bilgilenmek isterim. Belki de tamamen siz haklısınızdır fakat bunu açıklığa kavuşturmaz iseniz kabul ettiğiniz kanısına varırım.

Ayrıca şöyle bir durum var salt olarak geçmiş çıkan haberlerden yola çıkarak bir yorum yapmadım. Şuanda var olan sistem ile alakalı direkt göze batan şeyleri aktardım direk ve durumun saçmalığına kanaat getirmek için gayet yeterli sebepler.

"bi subdomainle oyalanarak yorum yapmak ne kadar akıl karıdır, ne kadar kayda değerdir?" diyorsunuz fakat gerçekten verecek bir cevap bulamıyorum. Peki o halde insanlar size destek versin, herkese rakibiz, bomba gibi geliyoruz falan filan konuşmaya devam edin bir yandan da subdomainlerinize flash oyun falan atın hit kasar alexa düşürürsünüz.