donmezhasan adlı üyeden alıntı
İyi güzel demişsin usta, peki siteye dokunmadan seo nasıl yapılır ?Aklım almıyor bir türlü ama bir kaç firma var. Anahtar kelimeni ve site ismini veriyorsun. O kelimede siteni ilk sıralara çıkartıyor bunu nasıl yapıyor ?
Bizde şuan bize verilen sitede title, description ayarlarından başka bir düzenleme yapmadan aldığımız projeyi ilk sıralara getiriyoruz. Bunu nasıl yapıyorsunuz derseniz, google'ın belli kuralları var, bu kurallara göre oyunu oynarsanız oda sizi oyunun galibi yapıyor. ;)
Seo, iç seo ve dış seo diye ikiye ayrılır. Anahtar kelime, başlık, içerik; yani siteniz içerisinde olan olaylar iç seodur. Dış seo ise backlink, tanıtım yazısı, reklamdır. Bana görüşümü sorarsanız ikisi bir arada olmadan olmaz.
Katılıyorum ;) İkisi bir arada olursa rakipsiz bir site olacaktır.
donmezhasan adlı üyeden alıntı
Dış seoda backlink almadan nasıl yapılır?Ek Olarak: http://www.marmaraweb.com/web-tasarim-referanslar/arama-motoru-optimizasyon-referanslarimiz.html
Linkii incelerseniz backlink almadan seo yapılmasını görebilirsiniz.
Ama nasıl yapılır ?
Bizde şuan bize verilen sitede title, description ayarlarından başka bir düzenleme yapmadan aldığımız projeyi ilk sıralara getiriyoruz. Bunu nasıl yapıyorsunuz derseniz, google'ın belli kuralları var, bu kurallara göre oyunu oynarsanız oda sizi oyunun galibi yapıyor. ;)