lostyazilim

Adsense hakkında acil bilgi gerekiyor.

33 Mesajlar 3.727 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

furkandemirci adlı üyeden alıntı

Öncelikle ben sizin Adsense geçmişinizin ne kadar olduğunu sormadım. Arkadaşın sorduğu sorunun da bir cevabı var, yaklaşık 1-2 hafta. Bu kesin bilgidir, bunun net olmaması gibi bir cevabı yoktur. Google Yardım'da yeteri kadar bilginin bulunduğunu da belirtmek isterim. Google Adsense Ürün Forumu'nda, bu yazıların çoğunu bilen kişiler bulunmakta. Bu yüzden, kesin bilgi alması için arkadaşı o foruma yönlendirdim.

Benim cevaplarım geneldir, burda sadece size cevap vermek üzere yazı yazmıyorum. Arkadaşın sorusunun cevabını yanlış cevaplıyorsun. Yanlışında da ısrar ediyorsun.

Konu kapanmıştır. Uzatmaya gerek yok.

wmaraci
reklam

furkandemirci furkandemirci SEO Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 929
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)

keremsamet adlı üyeden alıntı

Benim cevaplarım geneldir, burda sadece size cevap vermek üzere yazı yazmıyorum. Arkadaşın sorusunun cevabını yanlış cevaplıyorsun. Yanlışında da ısrar ediyorsun.

Genele yazdığın cevapları, benim mesajlarımı alıntı yaparak mı yazıyorsun? Yanlış yazdığım bir yazı da görmedim.

##

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

Genele yazdığın cevapları, benim mesajlarımı alıntı yaparak mı yazıyorsun? Yanlış yazdığım bir yazı da görmedim.

"Adsense yardım formunun bu konuda elinden birşey gelmez. Kodları ekleyip beklemekten başka çaresi yok arkadaşın." Doğru cevap budur. Sen arkadaşı yardım formuna onay umuduyla yönlendiriyorsun, nasıl bir mantığın var senin?

Genel, çünkü senin bu cevabınla, konuya hakim olmayan kişi yönlenmiş olacak. Cevap yazarken mantıklı olun. Maksadım laf dalaşına girmek değil, bu forumda bu konuya gelen adam bilgiye ulaşsın, bilgiye...

Konu kapandı.

• Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 929
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)

"Adsense yardım formunun bu konuda elinden birşey gelmez. Kodları ekleyip beklemekten başka çaresi yok arkadaşın." Doğru cevap budur. Sen arkadaşı yardım formuna onay umuduyla yönlendiriyorsun, nasıl bir mantığın var senin?

Genel, çünkü senin bu cevabınla, konuya hakim olmayan kişi yönlenmiş olacak. Cevap yazarken mantıklı olun. Maksadım laf dalaşına girmek değil, bu forumda bu konuya gelen adam bilgiye ulaşsın, bilgiye...

Size soruyorum, verdiğim linklerden hangisi bilgiye ulaştırmaz? Ulaştırır hem de Google'ın yazdığı kesin bilgiye. Arkadaşa da, orada konu aç kesin açılır hesabın gibi ya da buna yakın bir şey demedim. Orada konu açarsa, daha uzman kişiler tarafından yorum alacak.

Bu forumda gelen kişi, Google'dan alıntı yapılarak kaynak gösterilerek verilen bilgiye mi, yoksa sizin Kodları ekleyip bekleyin. yazınızla mı bilgi edinmeli? Mantık olayını tekrar düşünürseniz...

##
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

Size soruyorum, verdiğim linklerden hangisi bilgiye ulaştırmaz? Ulaştırır hem de Google'ın yazdığı kesin bilgiye. Arkadaşa da, orada konu aç kesin açılır hesabın gibi ya da buna yakın bir şey demedim. Orada konu açarsa, daha uzman kişiler tarafından yorum alacak.

Bu forumda gelen kişi, Google'dan alıntı yapılarak kaynak gösterilerek verilen bilgiye mi, yoksa sizin Kodları ekleyip bekleyin. yazınızla mı bilgi edinmeli? Mantık olayını tekrar düşünürseniz...

:cool: Bir iddia çabasında değilim istediğin gibi düşün, ben kim olduğumu hangi gurupta, hangi seviyede olduğumu biliyorum ve burada da şimdi sana kuracağım tek cümleyle konuyu kapatırım ve sende bu cevabın altında ezilirsin, ancak burda olmaz, bu şekilde olmaz. İnsanları tanımadan, hangi seviyede olduğunu bilmeden konuşmamak lazım.

Konu gerçekten kapandı.

Kolay gelsin.

• Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 929
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)
Hem Doğru cevap budur diyerek iddia çabasındasınız hem de iddia çabasında değilim diyorsunuz, ilginç. Uzatmak istemiyorum ben de. Sana da kolay gelsin.

##

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

Hem Doğru cevap budur diyerek iddia çabasındasınız hem de iddia çabasında değilim diyorsunuz, ilginç. Uzatmak istemiyorum ben de. Sana da kolay gelsin.

Doğru cevap, zaman belirtmemektir. 11. haftada onay alan adam tanıyorum! Tecrüben yok öyle boş boş konuşuyosun, 1-2 hafta diyorsun, her site için, her hesap için kriter aynı olamaz, kimi birkaç saatte bile onay alabilir. Kodları ekleyip bekleyecek, bundan başka çaresi yok. Buna google tr çalışanı bile bu şekilde süresi belirsiz cevap verirken sen burada bilmediğin halde, doğru bildiğini sandığın konu üzerinde ısrar ediyorsun. Yeni bilgilere açık ol arkadaşım.

Yetmedi mi? Cevaplamaya devam et.

• Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 929
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)

Doğru cevap, zaman belirtmemektir. 11. haftada onay alan adam tanıyorum! Tecrüben yok öyle boş boş konuşuyosun, 1-2 hafta diyorsun, her site için, her hesap için kriter aynı olamaz, kimi birkaç saatte bile onay alabilir. Kodları ekleyip bekleyecek, bundan başka çaresi yok. Buna google tr çalışanı bile bu şekilde süresi belirsiz cevap verirken sen burada bilmediğin halde, doğru bildiğini sandığın konu üzerinde ısrar ediyorsun. Yeni bilgilere açık ol arkadaşım.

Yetmedi mi? Cevaplamaya devam et.

3 defa konu kapandı yazdınız, yine cevap veriyorsunuz. Uğraşamam sizinle.

Tamam, Google yalan söylüyor. Siz doğru söylüyorsunuz. Hadi kolay gelsin.

##

Otomodo Otomodo Bursablog.Net Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 34 / 29
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar burada ben gerilim yaratayım diye konu açmadım lütfen. Ben sadece soruma cevap aradım. Sağolun ki yardımcı oldunuz gerekli bilgileri edindim. 2. Onayımın kabul edilmesini bekliyorum. Lütfen.

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)

3 defa konu kapandı yazdınız, yine cevap veriyorsunuz. Uğraşamam sizinle.

Tamam, Google yalan söylüyor. Siz doğru söylüyorsunuz. Hadi kolay gelsin.

Evet konu kapandı zaten, wmaracı üye ve diğer anonim ziyaretçilerin idrak etmesi için yazıyorum şu an. Google 1-2 hafta bekleyin mi diyor :D Nerde diyor, nasıl diyor?

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al