Enes ve Blogu adlı üyeden alıntı
O bilgisayarı alacağına şu sayfanın ilk sırasındaki ASUS bilgisayarı almanı tavsiye ederim. İ5 işlemcisi 500 GB harddiski ve en önemlisi de Asus markası kat kat iyi olur senin için ;)Anladım yorumun için teşekkür ederim de ben 800 bile zor veriyorum:D. 1200 veremem bence:D. Bu bilgisayar nasıl oyun oynayabilir miyim? Çok donar mı ?
Ek Olarak:
Eğer bu özelliklerde başka marka bir pc alacaksa alma fiyat pahalı derdim.Ama samsung ise al.Çünkü samsung bilgisayarlarsa ısınma ve ses sorunu olmaz.İstisnalar hariç elbet.
Donanım özellikleri yüksek olup ucuz olan bilgisayarların %75 inde ısınma sorunu çıkacaktır.Donanımın istediği kadar yüksek olsun, bilgisayarın sürekli ısındığı için reset attıktan sonra bunun artık bir önemi yoktur.
Donanım özellikleri yüksek olup ucuz olan bilgisayarların %75 inde ısınma sorunu çıkacaktır.Donanımın istediği kadar yüksek olsun, bilgisayarın sürekli ısındığı için reset attıktan sonra bunun artık bir önemi yoktur.
Ömer hocam bu bilgisayarı internet ortamında almayacaktım zaten bizzat kendi yaşadığım şehirde yeni açılan bir magazada indirimde olan bir ürün. Bana çalıştırılıp herşeyi gösterilip verilecek ?