Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı
Öncelikle merak edip incelemişsin bunun için teşekkür ediyorum, Edirne Teknopark'da bulunan adresimiz halen aktif yapıkredi Plaza'da ise ofisimiz buunuyor. Türkiye'de bulunan şirketin isim hakkı ödemesi bazı yasal düzenlemeler gereği yapıldı bunun nedeni isim hakkının Fransa'da bulunan Geliyoo Network International S.A.R.L'e ait olmasıydı. O şirket'de diğer şirketlerde tek bir çatı altında toplanıyor şu anda bunun iiçn gerekli çalışmalar başlatıldı. Geliyoo A.Ş. olarak çalışma hayatımıza tek bir noktadan Türkiye'den devam edeceğiz Fatih Arslan Geliyoo A.Ş.'de yetkili olarak atanacaktır. Artık tek bir yerden idare edilerek tamamen Türkiye'de bulunan şirketin bünyesinde işleri yönetilecektir. Bilgilerin eksik olması yada yanlış olması Güncellemelerin henüz yapılmadığını gösterir. Bunun için acele etmek anlamsız. Daha önemli işlerimiz bulunuyor.Diğer yandan 2010 yılında açıldığımızda bizlere destek olarak domain alımında Türkiye'de bulunan Güvendiğimiz değerli bir dostumuzca şirket kuruldu sonrasında Limited şirketi olarak değiştirildiğinde Tekno Park'da bulunan yerimize geçtik, şimdi ise A.Ş oluyoruz her şey sırası ile işlemeye devam ediyor edinmiş olduğunuz bilgilerde bir sıkıntı yok tek şey güncellemelerin yapılmamış olması. Yatırımcı konusunda ise yatırımcıların dikkat ettikleri daha çok hangi sistem altyapısını kullandığımız yeni sistemde ise geliştirilen altyapı hakkında Linkedin'de kısa bir bilgi metni bulunmaktadır. 10 sayfalık kadar.
Öğrenmek istediğiniz konular olduğunda her zaman cevap vermeye hazır olduğumuzu bilmelisiniz. Amacımız insanlara doğru şeyleri açıklamak. Başladığımız noktadan bu yana 3 yıl geçmiş durumda bu zaman içerisinde bir çok şey değişti ve yenilendi bu süreç içinde olan bitenlere bakacak olursanız önemli olan şeyler bunlar adres değişiklikleri değil.
Belirttiğinizi anladım bu nedenle merakınızı gidermek amacı ile gerekli açıklamayı yaptım dilerim yeterli olmuştur.
İyi forumlar
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için
Ama şu var sadece geliyoo.com.tr adresini almak için 10.000 tl ile geliyoo bilişimi açmak gereksiz marka tescili yapmanız yeterli olacaktı.bu arada umarım türkiyede marka tescili yapmışsinizdir. Tabi dünyadada yapmak lazim neyse
Geliyoo bilişim ltd olmanız güzel olmuş sonuçta vergi veriyoruz hepimiz a.ş.oluncada birşeyler satıp üretip kar yada zarar göstereceğiz ki devletimiz bizi mercek altına almasın.
http://www.geliyoobilisim.com/team.html
Ekip gayet sağlam gözüküyor ama sizin için geri planda olsada en alt kısımdaki reklam yöneticisi kısımları kopyala yapıştır yapmasaydiniz keşke gözden kaçmaması gereken durum bence birde sizin adınız ozgeçmişiniz olmalı sonucta Ceo sizsiniz sizin firmanizi inceleyen yatırımcı yada kullanıcı bilmeli okumalı görmeli
Diğer taraftan arge mühendislerinin açık isimleri neden yok acaba gözüme çarptı
Ama şaşırmaya devam ederek
aşağıdaki başlıkta yurt dışından çok güzel kadro yapmışsınız yıl 2012 ağustos 20 personel diye haberiniz çıkmış
http://sondakikaweb.wordpress.com/tag/geliyoo-arama-motoru/
2011 yılında üstteki haberden 8 ay önce size ait bir yazınızı gördüm yine kafam karıştı aralık 2011
http://www.bilgisayar.gen.al/f/yeni-site-ve-hizmet-tanitimi/geliyoo-geliyor-t2721.html
Yazının sonlarına doğru vallahi billahi ben Tek kisiyim Herşeyi ben Yapıyorum yazmışsınız inanın anlam veremedim yine
2010 da milyarlarca euroluk yatırım 150 personel farklı ülkeler diye haberler çıkıyor
2011 şubat ayında başka kisi Ile 10.000 tl sermaye ile geliyoo bilişim açılıyor
2011 aralikta vallahi tek kisiyim Diye YazMışsınız (Sadece birkaç arkadaş) ilavesi ile
2012 ağustosta 20 kisilik Ekip hepsi yabancı haberiniz çıkıyor
2013 Geliyoobilisim ltd olarak Edirne firmasında çalışan belirtilen argeci sayısı 6 fatih bey Ve siz ile 8 sizleri eklemiyorum iki reklamcı fatih beyin kardeşleri yanlış anlaşılmasın
Arada Gecen Zamanlarda bağış personel alımları ve çeşitli haberleri yazmadım bile
Bu degirmenin suyu Gerçekten nereden geliyor.
Geliyoo. Kaç kişilik ekip gerçekten merak ediyorum artık.
Bakın gercekten iyi niyetle soruyorum birşeyler başarmaya çalışıyorsunuz yapılmış somut bir arama motoru var
2014 diye her seferinde yazıyorsunuz tek başınıza iseniz(fatih bey ile)nasıl yapacaksiniz.
Tekrardan benim size tavsiyem 52 kişilik ekibin ceo suyum diyorsanız önce bu bilgi kirliliğini belirttiğim hataları duzeltiniz daha sonra arama motorunu geliştirmeyi deneyiniz unutmayın 2014 diye kullanıcıları umutlandiriyorsunuz buda büyük bir sözdür Mevcut hatalar devam ederse kullanıcı güveni sarsılır.
Ki ben neye inanacagimi şaşırmış durumdayım üzgünüm :(
Kusura bakmayın kafanızı ütüledim.