Alexa'yı hala kriter olarak görenlerin bu konuyu savunmalarındaki etmen nedir çok merak ediyorum? Yani belki ben göremedim benim göremediğim birşeyi görüyor olabilirsiniz eğer öyleyse açıklayana minnettar olurum. Fakat, alexa, sitelerin ziyaretçi sayılarına göre sıralamasını tutan bir hizmet veriyor yanılmıyorsam ve gerek yazılımla gerek başka şekillerde manüple edilebiliyor rahatlıkla, asıl anlamadığım nokta ise şu, google kendi analytics hizmeti vaken veya kendi arama sonuçlarından siteye gidenleri takip edebiliyorken, neden bir başka hizmete (alexa'ya) başvursun ? Bu bana ilginç geliyor işte.
@panteist isimli arkadaş bulldozer algoritması ile EMD prosedürleri arasında nasıl bir bağlantı olduğunu ise anlayamadım ne yazık ki, sonuç olarak birisi web spam'ine karşı geliştirilen bir algoritma birisi ise "Rule Chain" olarak geliştirilen bir prosedür.
@panteist isimli arkadaş bulldozer algoritması ile EMD prosedürleri arasında nasıl bir bağlantı olduğunu ise anlayamadım ne yazık ki, sonuç olarak birisi web spam'ine karşı geliştirilen bir algoritma birisi ise "Rule Chain" olarak geliştirilen bir prosedür.
ikisi de aynı ekip ve lider geliştirici tarafından geliştiriliyor.