ermaneray adlı üyeden alıntı

Tekrar merhaba
Satırları alt alta yazdım sadece sonuç alabilmek ve okuyan arkadaslarda bilgilensin geliyoo yu daha iyi tanısın diye

Yukarıda ve okuduğum diğer makalelerde hep başarılı olunmus ve tamamlanmış gibi anlatmissiniz şimdide başarmaya çalışıyorum diyorsunuz bu benim için tezattir ben açıklayıcı olmaya çalışıyorum hataları düzeltin daha iyi olur diyorum ve demeyede devam ederim çünkü tezatlarla dolu çok şey var
Ne var demeyin lütfen çünkü yazdım okuyanlarda anlamıştır

Proje =geliyoo yani geliyoo bir markadir siz bu marka ile yola çıktınız
Siz markanizi koruma altına almadan bu yola girerseniz emin olun yolda kalırsınız
Tpe türkiye patent enstitüsü marka tescili yapar
Sizin projeniz 2010 da başlamış tüm personeller mühendis uzman ve işi bilen kişiler sizin deyiminizle tum kadro çalışılıyor pazarlama marketing dahil pazarlama marketing ne iş yapar biliyoruz.
Ama bakıyorum ki 2012 yılında geliyoo için sadece 9 cu bölüm için marka başvurusu yapılmış bu benim için bir fiyasko milyon dolarlık projeniz var ama markaniz güvende bile değil.biri gelse 35 38 42 gibi bölümleri tescilleseydi ne olur biliyormusunuz
Kapatın gitsin geliyoo.com arama motorunu
Bir google bir Yandex bakın türkiyede hangi alanlarda markalarını koruma altına almışlar siz niye almadınız? Google Yandex in bilmediği sizin bildiğiniz ne var acaba ?
Artı yine ilk başvuru projelerde ismi gecmeyen kisi Adına alınmış şirketinizin adına değil oysaki ltd.şti sahibisiniz 2013 tekiler ltd adına alınmış ama yetersiz.

Ki bu başvuru sadece türkiye için bunun dünya kısmı var dünyada markanizi koruma altına aldınız mı demiyorum.
Bu bilgileri hep iyiliğiniz için veriyorum geç kalınmış ve hatalı işler bunlar
Lütfen türklerin yaptığı arama motorunun değerini bilin projenize sahip çıkın

Yarın öbür gün türklerin yapacağı arama motoruda bu kadar olur dedirtmeyin insanlara.


Dediğimi yineliyorum bir çok makalede yaptığımız çalışmalardan ve şu anda elde ettiğimiz sonuçtan bahsettim, yani başarılı bir çalışma ortaya çıkaracağımızı anlattım.

Fransa'da Ulusal Patent için İNPİ'ye başvuru 2010 yılında yapılmıştır ve ulusal bazda Tüm Patentler alınmıtır bunu sizden çok daha önce düşündük bu konuda endişe etmenize gerek yok.

İnpi'de yapılan patent anlaşması 140 ülkeyi kapsıyor bunların içinde Türkiye'de var. Google'dan ve Yandex'den bahsetmişsiniz. Google ve Yandex'in değer hacmine bakın ve Geliyoo'nun sermayesine bakın şu anda alınması gereken tüm önlemler tarafımızca alınmış durumda bunun için bir endişeniz olmasın.

İyi forumlar

Ek Olarak:



Ek Olarak: Bizi ve gelecekte yaşayabileceğimiz sorunları düşünerek vermiş olduğunuz oneriler için teşekkür ediyorum. Bahsetmiş olduğunuz konu sanırım bu olsa gerek. Burda sadece bajsettiğiniz maddelere yer verdim diğer maddelerin olduğu döküman yaklaşıy 7 sayfa hepsini açıklamanın gereği olduğunu sanmıyorum. İlginiz için tekrar teşekkür ediyorum

İyi forumlar