lostyazilim

bu domainle ne yapabilirim?

6 Mesajlar 739 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
iyi geceler arkadaslar. uzun zaman once aldigim bir domain var. niyetim warez site acmakti fakat vazgectim. bana tavsiyeleri olacak var mi?

domain: titanarchive.org (buyuk arsiv)

yalniz warez site onerileri yapmayin onu dusundum zaten. yasal bir site yapmak istiyorum. domain ismi gayet guzel fakat bu domainle ne yapilir?

benim fikrim soyle sozluk scripti kurup paylasim yapmak istiyorum fakat eksi sozluk var ona rakip olamam cunku kac yillik site.

evet fikirleri bekliyorum.

wmaraci
reklam

panteist panteist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek grafik/matbaa/php
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 80 / 64
  • Ticaret 3, (%100)
sözlük mantıklı. ekşiden sonra birçok sözlük fan oldu. özellikle kapsamlı bir branş üzerine sözlük olabilir.

ayrıca bilgiye dayalı portallar olabilir.

• Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

panteist adlı üyeden alıntı

sözlük mantıklı. ekşiden sonra birçok sözlük fan oldu. özellikle kapsamlı bir branş üzerine sözlük olabilir.

haklısın, tek kişiyim ve portalı idare edemem. sözlük çok mantıklı fakat uygun bir script bulamadım malesef. piyasada var birkaç tane fakat güvenemiyorum. satın almaya kalktım 750tl diyor.

Ek Olarak:

panteist adlı üyeden alıntı

haklısın, tek kişiyim ve portalı idare edemem. sözlük çok mantıklı fakat uygun bir script bulamadım malesef. piyasada var birkaç tane fakat güvenemiyorum. satın almaya kalktım 750tl diyor.

Ek Olarak: up up arkadaslar yardima ihtiyacim var kusura bakmayin flood olacak bu.

BerkantKONAC BerkantKONAC opensourceprojects.org Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Software
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 209 / 125
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam en mantıklısı sizinde düşündügünüz warez eğer ki olmuyor diyorsanız yerinizde olsam elden cıkarırdım domaini güzel bir fiyata yinede sizin bileceginiz iş.

owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
wmaraci
wmaraci

mcr4pisback mcr4pisback Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Seo&Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 23 / 61
  • Ticaret 7, (%100)
Sözlükten ziyade arşiv paylaşım sitesi de yapabilirsin isim uygun. Yasal içerik paylaşırsın falan.

• Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

Berkant KONAC adlı üyeden alıntı

Hocam en mantıklısı sizinde düşündügünüz warez eğer ki olmuyor diyorsanız yerinizde olsam elden cıkarırdım domaini güzel bir fiyata yinede sizin bileceginiz iş.

hocam bu domaini satmayi henuz karar veremedim. bu domainle ciddi bir projeye girilirse warez olsun arşiv sitesi olsun bayağı nam salar her domain nam salar ama bunun adı sanı bir başka. ingilizcem falan olsa yabancılara satıcamda yok işte türkiyede satmaya kalksam verecekleri fiyat en fazla 50tl.

Ek Olarak:

mcr4pisback adlı üyeden alıntı

Sözlükten ziyade arşiv paylaşım sitesi de yapabilirsin isim uygun. Yasal içerik paylaşırsın falan.

hocam biraz açabilir misin? gerçekten iyi fikir mesela neler paylaşırsam iyi olur? birde hangi scripti kurmalıyım?

Ek Olarak: konuyu upladim. cunku tavsiyeye ihtiyacim var modlar kusura bakmayin aradan 2 gun gecti..

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al