Ortada karışık olan, ya da tutarsız olan hiç bir şey aslında yok. Bugün bu cevabı yazarken 50 personelimiz, 1 saat sonra tekrar bi cevap atarken 100 yada 5 personelimiz olması durumu şuan için söz konusudur. Çünkü şuan için bahsedilen her bir personelin bordrolu çalıştuğını söylemiyoruz!!!

Biz bir yola çıkmıştık evet 1 sene sonra belki milyon dolarlık bir sistem olacak elimizde fakat bizim odaklandığımız nokta sistemi geliştirmekti evraktır, şirkettir bunlar için detaylı bir çalışma yapılmamıştı evet bu tecrübeyi 2010 dan beri geçen 3 senede edindik diyelim ve bundan sonraki adımlarımızda hem şeffaf olmaya hemde düzenli bilgi vermeye çalışıyor, eskiye dair yanlış bilinenleride düzeltiğimize inanıyoruz. Bu bilgileri başa sarıp sarıp tekrar cevaplar aramak her ne kadar iyi niyetli sorulsada itibara zarar vermektedir.

Bugüne bakmanızı rica ediyoruz! Bugün Geliyoo nerede? Ne yapıyor? Neleri yaptı?

Şimdi haftaya baktığınızda Geliyoo leventteki ofisinde olmuş olacak! Şirket Edirneden taşınıyor ve siz tekrar gelip geçen hafta edirnede yazdınız bugün istanbulda diyorsunuz derseniz eğer bu merak değil bizim söyediklerimizin itibarını zedeleme diye değerlendirebilirim çünkü burası webmasterlar için özel bir forum, şirket hukuk gibi konuların açıldığı bir kategori değildir. Tekrar tekrar 2010'a başa sarmaya gerek olmadığını 2013'ün son günlerinde 2014'te yapıacal güncellemerin müjdesini veriyorken sabır rica ettiğimizi belirtmek isteriz.

Geliyoo yeni yeni kurumsal yapısını oluşturmakta burada açılan konular Arama Motoru kategorisinde ve sistem bilgilendirmelerinin paylaşılması üzerinedir. Konunun dışındaki mevzuları bizleri arayarak herzaman öğrenebilirsiniz bizim çekincemiz olmadığı gibi sizlerinde çekinmesini istemeyiz, bu yüzden samimi şekilde kimseyi kırmadan akıllardaki her türlü soruya cevap vermeye çalışıyoruz. Aksi halde biz işimizi yapar, 3-5 tv reklamı internet reklamı ile herkes geliyoo'yu duyardı ama buna gerek duymuyoruz. Samimi şekilde burdayız, meslektaşlarımızla aynı ortamda bulunarak fikir alışverişinde bulunmaktan memnun oluyoruz.

Saygılarımızla