Ucandepik.com'un açılışına özel tasarladığım wordpress blog temasını ücretli paylaşmayı düşünüyordum fakat henüz yeterli bulmadım. Ayrıca renk olacak ücretli temamda daha soft renkler kullanmayı düşündüğüm için bu temayı sizlere ücretsiz olarak takdim ediyorum.

Temamızın ismi Ucandepik :)

Kullanımı hakkında sizlere bilgi vereyim:

Temada bulunan özelliklere değinecek olursak pagenavi temaya entegre bir şekildedir ve eğer wordpress sisteminde
wp-pagenavi eklentisi kurulu ise lütfen kaldırınız aksi halde sağlıklı çalışmayacaktır.

Temada lightbox özelliği bulunmaktadır. Konu içlerindeki resimler ve temanın altında bulunan resimlere tıkladığınızda
farklı sayfaya yönlendirilmezsiniz güzel bir pencere de resimler açılır.

Temanın fonksiyon dosyasında şifrelenmiş bir bölüm bulunmaktadır ve bu bölümü kaldırdığınızda tema bozulacaktır.
Ayrıca Admin Panelini kullanma gibi bir şansınız olmayacaktır.Dosya tamamen şifrelenmemiştir.

Footer'da bulunan linkleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Anasayfa'da bulunan yazı bölümünde her kategoriye belirleyeceğiniz resim görünmektedir.Bu resimleri tema dosyasının
ana dizininde bulunan kategori resimleri bölümüne .png olacak şekilde atmalısınız.Boyut otomatik olarak belirlenmekte
dir fakat büyük boyutlu resimlerden lütfen kaçının.

Yine temada lazyload entegresi vardır. Konu içindeki resimleriniz scrool aşağı indikçe yüklenecektir bunun da size
sayfa hızında + bir getirisi bulunmaktadır.

Sosyal medya alanında instagram,youtube gibi diğer sosyal medya sitelerinin de görünmesini istiyorsanız sagalan.php
dosyasında ilgili bölümün hemen altına

• Pinterest

• Instagram

• LinkedIn

• YouTube

• RSS

• dosyalarını eklemeniz yeterlidir.css ile düzenlenmiştir başka birşey yapmanıza gerek yoktur.

Tema'da lisanslama yöntemi kullanmıştım. Temayı kullanacaksanız lütfen kullanacağınız adres ile birlikte lütfen bana özel mesaj ve mail gönderiniz. Mesajı gördüğüm an domaine lisans işlemini gerçekleştireceğim. Altta bulunan linki kaldırmazsanız sevinirim. Emeğe saygılı olan zaten kaldırmaz fakat neyse.

Lütfen yorumlarınızı ve önerilerinizi eksik etmeyiniz. Temanın v2 sürümü çıkacaktır.

Fazla konuştuk gelelim temamızın demosuna: Buradan
    Konu Lİnki:Buradan
    Download:İndir