Abi herkez guzel yandexe atifta bulunuyor, yandex daha cocuk yasta google eegenlikten cikacak koca asam oldu, aradaki farki gozardi ediyosunuz, bence yandex iyi calisiyo, ve aya iyi seviyede, google bile siteleri tam almiyo, ping mantigi hep googke uzerine kurulu, kimse yandex ping kullanmiyo ! Sonra bot gelmiyo diyo.
Bemim sitemde olmadi gereken max 500 link var, google 2260 yandex 300 kusur gosteriyor... Ben her konu sonrasi pingliyirum ve botlar gelio. Kendi kendine biraktiginda,title degisimini 2 hafta sonra algiladi, pinglemeye basladim bu sefer baktim 1 di 2 idi derken buyuk bolumunu degistirdi linklerin, google hale silmedi eski linkleri, o kadarda robots.txt den engelledim. 2 haftadir silecek beyfendi googke, yandex iyi yani...
Googke vazgecilmez degil anlamali... Bende surekli googleden giriyorum fakat yandexin yeri ayri. Yandexinde google gibi sunucusu olsa bence gecebilecek kapasiteye sahip.
Bak bing vardi, yandex sonra parladi bingi solladi. Herkez arama motoru ciksin goofle gibi olsun derdinde. Buyrun sizde acin googlenin 10 da 1 hizina ulasin elimdeki telefonu verim... Hetkese atifta bulunmayin MANTIK kurun....