BirYazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet arkadaşlar bugün aldığım bir karar bu işlerin çok fazla zaman ve para gerektirdiği yönünde .Bu yazımdada size bu işten öğrendiklerimi tecrübelerimi bir nevi anlatacağım .host sponsoru bulmama rağmen alan adı konuşunda şansım hiç gülmedi yinede sizce yazdığım yazılar nasıl diyede bir fikrinizi almak istedim yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem blogger kullanmaları ve bu sektöre ya büyük bir eklenti vs yapacaksınızki sitenize gelen olsun yada tanıtım yazısı alacaksınız ama çok miktarda tanıtım yazısı çünkü ben almış biri olarak sadece %5 geri dönüş alabildim
Alexa Konusu.....
Alexayı kafanıza takmayın artık birçok kişi alexalarını düşürmeye takmış ancak sitesinede 1 organik hiti olmayan biri bile çok rahat günde 1 saatlik hitlendirme çalışması ile 500k ya düşebilir.
Yahoo ve Gereksiz Arama Motorlarına Takıntı..
Bana zaman içinde gelmiş sorulardan biride budur Size Şu anki piyasayı söyle tabir edeyim
Google :10/10
Yandex 8/10
Bing :4/10
Yahoo ve diğerleri: 2/10
O yüzden yahoodan türk ziyaretçi beklemeyin ve yahoodan index alıp almamaya kafanızı takmayın.
Eğer beğenilirse daha fazla tecrübelerimi yazacağım...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Alexa sadece satışlarda iş görüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Ayrıca alexanın zerre kadar değeri yok gözümde.
3 kişi bu mesajı beğendi.
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam yazdıklarınız bir çok arkadaşın işine yarayacaktır. Bilginin zararı olmaz yazmaya devam etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca geçmişte bu işleri bıraktım deyip illede geri başlayanlardanım bence sizde bir süre kafanızı dinledikten sonra geri dönersiniz.
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Evet bu iş icin vakit ve nakit cok önemli bende ek gelir yaratmak icin site kurdum iki ay oldu kurali fazla ilerleyemedim açıkcası. Ama yılmadan usanmadan emeklerimin karşiligini alacağima inaniyorum. Bu arada bana sitemin ilerlemesine yardimci olacak birini ariyorum sende tecrübeye sahip birisin bu işi iki kişi iyi yerlere getirebiliriz diye düşünüyorum. Sitemi incelemek istersen bursamerkez.com eğer kafana yatarsa detaylari görüşürüz. not: Bir elin nesi var iki elin sesi var:)